Siirry sisältöön

terveysala

SataTerve-hankkeen loppuseminaari 22.11.2023

SataTerve – Satakunnan terveyden edistämisen ammattilaisten tulevaisuuden osaamistarpeet ja koulutuspolut -hankkeessa kartoitettiin terveysalan tulevaisuuden osaamistarpeita ja kehitettiin koulutuksia vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja muutoksiin.  Tervetuloa

SataTerve-hankkeen loppuseminaari järjestetään ke 22.11.2023 Porissa – ilmoittaudu mukaan

SataTerve – Satakunnan terveyden edistämisen ammattilaisten tulevaisuuden osaamistarpeet ja koulutuspolut -hankkeessa kartoitettiin terveysalan tulevaisuuden osaamistarpeita ja kehitettiin koulutuksia vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja muutoksiin. 

Tervetuloa hankkeen loppuseminaariin kuulemaan hankkeen tuloksista ja suosituksista, sekä tutustumaan uusiin koulutusmahdollisuuksiin ja verkostoitumaan.

DiakHub auttaa sote-toimijoita kehittämään vaikuttavia ratkaisuja 

Diak on kehittänyt ja konseptoinut työelämälle tarjottavia palveluja DiakHub-brändin alle. Taustalla on vuosien tutkimus- ja kehittämistyö.  

”Työelämään siirtyy levollisin mielin, kun osaaminen on kunnossa”

Aurora Heinäpään vastuusairaanhoitaja Jari Saari valmistui sairaanhoitaja-diakonissaksi Diakista kesäkuussa 2022.

Täydennä tutkintoasi terveydenhoitajan pätevyydellä

Oletko sairaanhoitaja tai kätilö, joka haluaa pätevyyden terveydenhoitajana työskentelemiseen? Aloita osaamisesi päivittäminen Diakin avoimessa AMK:ssa. Ilmoittautumisaika on 10.4.–7.5.2023.

Hae erillishaussa kaksikieliseen sairaanhoitaja (AMK) -koulutukseen

Haluatko hoitotyön monikieliseksi asiantuntijaksi? Hae kaksikieliseen sairaanhoitaja (AMK) -koulutukseen erillishaussa!

Diak alkaa kouluttaa Porissa terveydenhoitajia

Diakonia-ammattikorkeakoulu aloittaa terveydenhoitajien kouluttamisen Satakunnan tarpeisiin. Ensimmäiset terveydenhoitajaopiskelijat aloittavat Porin-kampuksella elokuussa 2023.

Sotien ja kriisien keskeltä tulevien kohtaaminen ja tukeminen

Ferdinand Garoffin esitys: Sotakokemusten vaikutukset ihmisiin ja selviäminen niistä (pdf) Kohtaatko työssäsi sotaa paenneita ja akuutin kriisin kokeneita? Webinaarissa asiantuntijat kertovat, miten voit tukea

Täydennä tutkintoasi terveydenhoitajan pätevyydellä

Oletko sairaanhoitaja tai kätilö, joka haluaa pätevyyden terveydenhoitajana työskentelemiseen? Aloita osaamisesi päivittäminen Diakin avoimessa AMK:ssa. Ilmoittautumisaika on 2.5.–22.5.2022.

Ilmoittaudu Diakin avoimen AMK:n kesäopintoihin

Ilmoittautuminen Diakin avoimen AMK:n kesän 2022 opintoihin on käynnissä. Tarjolla on sosiaali-, terveys- ja kirkon alan sekä suomen kielen opintojaksoja.