Hae hyvän tekemisen korkeakouluun!

Kiinnostaisiko työskentely sosiaali- tai terveysalalla? Entä miltä kuulostaisivat tulkkausalan opinnot tai kirkon ala? Tutustu tähän osioon, josta saat tietoa Diakiin hakemisesta ja kaikista koulutuksistamme.

Syksyn 2018 yhteishaun varasijatäyttö päättyi 18.12.2018 klo 15, eli enää ei voi tulla hyväksytyksi syksyn yhteishaussa edes varasijalta.

Yhteishaku keväällä 2019

Kevään 2019 yhteishaku järjestetään kahdessa osassa.

Ensimmäisenä hakuaikana 9.–23.1.2019 (klo 15) voi hakea englanninkieliseen sosionomikoulutukseemme, Bachelor of Social Services -koulutukseen. Tutustu hakuohjeisiin englanninkielisillä nettisivuillamme.

Toisena hakuaikana 20.3.–3.4.2019 (klo 15) voi hakea seuraaviin hakukohteisiin:

Helsingin-kampus

AMK-tutkinnot


YAMK-tutkinnot

Lisäksi erillishaku englanninkieliseen Master’s Degree in Community Development and Conflict Resolution -koulutukseen.


Oulun-kampus


Pieksämäen-kampus


Porin-kampus


Turun-kampus


Erillishaku aliedustetuille ryhmille

Yhteishaun lisäksi järjestämme 20.3.–3.4.2019 (klo 15) erillishaun Helsingin-kampukselle korkeakoulutuksessa aliedustetuille ryhmille eli maahanmuuttaja- ja romanitaustaisille hakijoille.

Lisätietoa päivitetään pian erillishaun omalle sivulle.

Hae Diakiin kevään yhteishaussa 20.–3.4.

Opiskelijoiden kokemuksia

Opiskelijoidemme mielestä Diak on yhteisöllinen opiskelupaikka, josta saa monipuoliset valmiudet työelämään. Diakin koulutukset antavat tärkeitä työkaluja asiakkaan kohtaamiseen.

Opiskelijamme ovat sanoneet, että Diakissa pääsee parantamaan maailmaa ja että opintojen aikana löytää oman juttunsa ja paikkansa työelämässä.

Tutustu opiskelijoidemme kokemuksiin.