Hae hyvän tekemisen korkeakouluun!

Kiinnostaisiko työskentely sosiaali- tai terveysalalla? Entä miltä kuulostaisivat tulkkausalan opinnot tai kirkon ala? Tutustu tähän osioon, josta saat tietoa Diakiin hakemisesta ja kaikista koulutuksistamme.

Mietitkö hakemista Diakiin lisähaussa kesällä tai syksyn laajemmassa yhteishaussa? Scrollaa alaspäin, niin löydät lisähaun ja syksyn hakukohteet. Tarkemmat tiedot lisätään elokuussa.


Valinnan tulokset

Ilmoitamme nettisivuillamme, kun valinnan tulokset ovat valmiit. Yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 28.6.2018. Valittujen opiskelijoiden nimiä emme julkaise netissä.

Hakija näkee lopullisen tilanteensa Opintopolku-palvelusta. Kaikki hakijat saavat tiedon opiskelijavalintojen tuloksesta sähköpostitse.

Hakijalle tarjotaan yhteishaussa vain yhtä opiskelupaikkaa eli ylimmäksi sijoitettua hakukohdetta, johon valinnan tulos riittää.


Lisähaku kesällä 2018

Lisähaku järjestetään ajalla 2.-16.7. Hakuaika päättyy 16.7.2018 klo 15.

Lisähaussa haettavissa seuraavat hakukohteet:

Helsingin-kampus


Turun-kampus

Yhteishaku syksyllä 2018

Syksyn 2018 yhteishaku järjestetään ajalla 5.–19.9. Hakuaika päättyy 19.9.2018 klo 15.

Syksyn yhteishaussa on haettavissa seuraavat hakukohteet:

Helsingin-kampus

Huom. sosionomi (AMK), kirkon varhaiskasvatus -koulutus ei ole mukana syksyn 2018 yhteishaussa.


Oulun-kampus


Porin-kampus

Hae Diakiin syksyn yhteishaussa 5.−19.9.

Opiskelijoiden kokemuksia

Opiskelijoidemme mielestä Diak on yhteisöllinen opiskelupaikka, josta saa monipuoliset valmiudet työelämään. Diakin koulutukset antavat tärkeitä työkaluja asiakkaan kohtaamiseen.

Opiskelijamme ovat sanoneet, että Diakissa pääsee parantamaan maailmaa ja että opintojen aikana löytää oman juttunsa ja paikkansa työelämässä.

Tutustu opiskelijoidemme kokemuksiin.