Hae hyvän tekemisen korkeakouluun!

Kiinnostaisiko työskentely sosiaali- tai terveysalalla? Entä miltä kuulostaisivat tulkkausalan opinnot tai kirkon ala? Tutustu tähän osioon, josta saat tietoa Diakiin hakemisesta ja kaikista koulutuksistamme.

Klikkaa alasivuja päävalikon alla.

Yhteishaku keväällä 2018

Kevään 2018 yhteishaku on kaksivaiheinen:

Ensimmäisessä vaiheessa 9.–24.1. haussa on englanninkielinen sosiaalialan AMK-koulutuksemme Bachelor’s Degree Programme in Social Services.

Toisessa vaiheessa 14.–28.3. Diakissa on haussa lukuisia sosiaali- ja terveysalan AMK- ja YAMK-koulutuksia suomeksi ja englanniksi.

Tutustu koulutuksiimme ja hae kevään yhteishaussa!


Valinnan tulokset

Ilmoitamme nettisivuillamme, kun valinnan tulokset ovat valmiit. Valittujen opiskelijoiden nimiä emme julkaise netissä.

Hakija näkee lopullisen tilanteensa Opintopolku-palvelusta. Kaikki hakijat saavat tiedon opiskelijavalintojen tuloksesta sähköpostitse.

Hakijalle tarjotaan yhteishaussa vain yhtä opiskelupaikkaa eli ylimmäksi sijoitettua hakukohdetta, johon valinnan tulos riittää.

Yhteishaun toinen vaihe: 14.-28.3.2018

Opiskelijoiden kokemuksia

Opiskelijoidemme mielestä Diak on yhteisöllinen opiskelupaikka, josta saa monipuoliset valmiudet työelämään. Diakin koulutukset antavat tärkeitä työkaluja asiakkaan kohtaamiseen.

Opiskelijamme ovat sanoneet, että Diakissa pääsee parantamaan maailmaa ja että opintojen aikana löytää oman juttunsa ja paikkansa työelämässä.

Tutustu opiskelijoidemme kokemuksiin.