Hae hyvän tekemisen korkeakouluun!

Kiinnostaisiko työskentely sosiaali- tai terveysalalla? Entä miltä kuulostaisivat tulkkausalan opinnot tai kirkon ala? Tutustu tähän osioon, josta saat tietoa Diakiin hakemisesta ja kaikista koulutuksistamme.

Lue myös kevään 2020 verkko-opintoina suoritettavista orientaatiokursseista, joilla voit tutustua sosionomin ja sairaanhoitajan opintoihin maksutta.

Kevään 2020 yhteishaut

Keväällä 2020 järjestetään kaksi korkeakoulujen yhteishakua.

Ensimmäisessä yhteishaussa 8.–22.1.2020 haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin ja Taideyliopistojen koulutuksiin. Diakin koulutuksista mukana on Bachelor’s Degree Programme in Social Services eli englanninkielinen sosionomikoulutus.

Lisäksi 8.–28.1.2020 on erillishaku Bachelor’s Degree Programme in Helath Care, Nursing -koulutukseen eli englanninkieliseen sairaanhoitajakoulutukseen. Tutustu hakuohjeisiin ja -aikatauluun englanninkielisillä sivuillamme.

Toisessa yhteishaussa 18.3.–1.4.2020 haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen suomen- ja ruotsinkielisiin koulutuksiin. Diakin koulutuksista ovat tarjolla seuraavat:

Helsingin-kampus

AMK-tutkinnot

YAMK-tutkinnot


Oulun-kampus


Pieksämäen-kampus


Porin-kampus


Turun-kampus

Hae Diakiin kevään yhteishaussa 18.3.-1.4.2020!

Mikä on sun #diaknoosi?

Tee ammatinvalintatesti – saat selville mitkä Diakin koulutusaloista sopisivat sinulle parhaiten!

Siirry testiin.