Siirry sisältöön

Hakijalle

Hae hyvän tekemisen korkeakouluun!

Kiinnostaisiko sinua työskentely sosiaali- tai terveysalalla? Entä tulkkina tai kirkon tehtävissä?

Tervetuloa Diakiin lähes 3 000 opiskelijan joukkoon! Tarjoamme sekä alempia että ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja suomeksi ja englanniksi. Voit suorittaa myös pienempiä kokonaisuuksia ja yksittäisiä kursseja erikoistumis- ja täydennyskoulutuksena tai avoimessa ammattikorkeakoulussamme.

Lue maksuttomista orientaatiokursseistamme, joilla voit tutustua eri aloihimme ja opiskeluun ammattikorkeakoulussa.


Kevään 2023 yhteishaut

Kevään 2023 ensimmäisessä yhteishaussa 4.1.2023 klo 8.00 – 18.1.2023 klo 15.00 voit hakea englanninkielisiin sairaanhoitaja- ja sosionomikoulutuksiimme. Lue lisää englanninkielisiltä nettisivuiltamme.

Kevään 2023 toisessa yhteishaussa 15.3.2023 klo 8.00 – 30.3.2023 klo 15.00 voit hakea suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiimme.

AMK-koulutukset

YAMK-koulutukset

Sosiaali- ja terveysala

Humanistinen ala


Kevään 2023 erillishaut


Liikkuva koulutus- ja kehittämisyksikkö DiakHub Itä-Suomi

DiakHub Itä-Suomi on Diakin uusi liikkuva koulutus- ja kehittämisyksikkö, joka tarjoaa koulutuspalveluita Itä- ja Keski-Suomessa. Toiminta alkaa vuonna 2023 ja korvaa osittain nykyisenlaisen Diakin Pieksämäen-kampuksen toiminnan. 

DiakHub Itä-Suomen koulutustarjontaan kuuluvat sosiaali-, terveys- ja kirkon alojen tutkintoon johtava koulutus, jota toteutetaan verkkopainotteisena monimuotokoulutuksena. Ensimmäiset koulutukset alkavat syksyllä 2023 Joensuussa ja Pieksämäellä. Voit hakea koulutuksiin normaalisti yhteishaussa. 


 

Valintakokeet

Tietoa valintakokeista

Hakuinfo

Katso täältä tulevassa yhteishaussa mukana olevat koulutukset ja kampukset, tiedot aikatauluista, valintakokeista, valintaperusteista, pisterajoista, opiskelupaikan vastaanottamisesta ja oikaisupyynnöistä.

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoimessa ammattikorkeakoulussa sinulla on mahdollisuus opiskella Diakin eri koulutusalojen opintoja.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä Diakin hakijapalveluihin!


Katso videolta sairaanhoitajaopiskelija Saran tarina: