Siirry sisältöön

IT-palvelut auttaa järjestelmien ja laitteiden käytössä

Kaipaatko apua Diaklen käyttöön? Onko läppärikärry hukassa? IT-palvelut auttaa sinua!

IT-palveluissa tarjoamme Diakin opiskelijoille apua järjestelmiemme ja laitteidemme käytössä sekä ongelmatilanteissa ja neuvomme etenkin etäopintoihin liittyvissä laitehankinnoissa. Palvelemme kaikilla Diakin kampuksilla, mutta helpoiten meihin saa yhteyden sähköpostitse. 

Opiskelijan verkkotyökalut Diakissa

Huom! Kirjautumislinkit opiskelijoiden käytössä oleviin ohjelmiin ovat Kirjautumislinkitalasivulla sekä sivuston alareunassa tummanharmaalla alueella. 

Diakissa opiskelijoiden oppimisalustana on Diakle. Lisäksi opiskelijoiden käytössä ovat  Office365-pilven työkalut. Opiskelijan tulee käyttää myös Tuudoa, mobiilisovellusta opiskelijaelämän hallintaan.

Verkkoluentoalustana on Zoom, joka vaatii erillisen käyttöönoton – ohjeet tässä linkissä.

Kaikkien järjestelmien käyttöön on ohjeita ohjeet.diak.fi-sivulla. 


IT-tuki

Jos huomaat tietojärjestelmissä häiriöitä tai laitteiden toiminnassa ongelmia, ota yhteyttä IT-tukeen. Meille voit lähettää myös kommentteja, palautetta ja kehitysehdotuksia, jotka liittyvät IT-asioihin. 

Ota yhteyttä IT-tukeen, jos huomaat ongelmia esimerkiksi Diakin AV-laitteissa, tulostimissa, lähiverkossa, käyttäjätunnuksessasi tai opiskelijasähköpostissasi. 

Emme voi tarjottukea käyttäjien omien laitteiden ongelmiin, mutta autamme parhaamme mukaan opintoihin liittyvissä omien laitteiden IT-asioissa. Esimerkiksi Office-paketin asennus, ongelmatilanteet ja käyttö yleisesti; läppärien ja puhelinten yhdistäminen Diakin lähiverkkoon ja erinäiset ongelmat Diakin järjestelmiin pääsyssä omilla laitteilla ovat asioita, joissa mielellämme opastamme. 

Autamme myös niin opiskelijoita kuin vieraitakin omien laitteiden yhdistämisessä AV-järjestelmiimme ja niiden käyttämisessä. 

Voit ottaa meihin yhteyttä palveluportaalin kautta, sähköpostitse tai soittamalla puhelinpalveluun. 

Kriittisissä ongelmissa kannattaa soittaa palvelunumeroon tai käydä paikallisen lähituen luona, jotta asia saadaan ratkaistua mahdollisimman nopeasti. Muuten toivomme palvelupyyntöjä palveluportaalissa tai sähköpostitse. 


Yhteystiedot

Palveluportaali
tuki.diak.fi

Sähköposti
tuki@diak.fi

Puhelinpalvelu
029 469 6070, avoinna ma–pe klo 8–17