Siirry sisältöön

IT-palvelut auttaa järjestelmien ja laitteiden käytössä

Kaipaatko apua Diaklen käyttöön? Onko kampuksen tulostin epäkunnossa? IT-palvelut auttaa sinua!

Ohjeet ja UKK

  • Diakin järjestelmien käyttöön löydät ohjeet ohjepankista: ohjeet.diak.fi.
  • Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia IT-palvelujen UKK-sivulta.

Kirjautumislinkit ja verkkotyökalut

  • Kirjautumislinkit opiskelijoiden käytössä oleviin verkko-ohjelmiin löydät Kirjautumislinkit-sivulta.
  • Diakissa opiskelijoiden oppimisalustana on Diakle. Lisäksi opiskelijoiden käytössä ovat  Office365-pilven työkalut. Opiskelijan tulee käyttää myös opiskelusovellus  Tuudoa, jonka voit ladata sovelluskaupasta.
  • Verkkoluentoalustana on Zoom, joka vaatii erillisen käyttöönoton. Ohjeet löydät tästä linkistä.

IT-tuki

Tarjoamme lähitukea Diakin kampuksilla, mutta helpoiten meihin saa yhteyden tukiportaalin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Palveluportaali
tuki.diak.fi

Sähköposti
tuki@diak.fi

Puhelinpalvelu
029 469 6070, avoinna ma–pe klo 8–15

Kriittisissä ongelmissa kannattaa soittaa palvelunumeroon tai käydä paikallisen lähituen luona, jotta asia saadaan ratkaistua mahdollisimman nopeasti. Muuten toivomme palvelupyyntöjä palveluportaalissa tai sähköpostitse. 

Jos huomaat tietojärjestelmissä häiriöitä tai laitteiden toiminnassa ongelmia, ota yhteyttä IT-tukeen. Meille voit lähettää myös kommentteja, palautetta ja kehitysehdotuksia, jotka liittyvät IT-asioihin.

Ota yhteyttä IT-tukeen, jos huomaat ongelmia esimerkiksi Diakin AV-laitteissa, tulostimissa, lähiverkossa, käyttäjätunnuksessasi tai opiskelijasähköpostissasi. 

Emme voi tarjottukea käyttäjien omien laitteiden ongelmiin, mutta autamme parhaamme mukaan opintoihin liittyvissä omien laitteiden IT-asioissa. Esimerkiksi Office-paketin asennus, ongelmatilanteet ja käyttö yleisesti; läppärien ja puhelinten yhdistäminen Diakin lähiverkkoon ja erinäiset ongelmat Diakin järjestelmiin pääsyssä omilla laitteilla ovat asioita, joissa mielellämme opastamme. 

Autamme myös niin opiskelijoita kuin vierailijoitakin omien laitteiden yhdistämisessä AV-järjestelmiimme ja niiden käyttämisessä.