Siirry sisältöön

Osaamisen päivittäjälle

Jatkuva oppiminen – osaamista hyvään elämään

Suhtaudutko uteliaasti oman osaamisesi kehittämiseen, työelämän muutoksiin ja uusiin tapoihin tehdä työtä? Tai oletko valmis viemään osaamistasi kokonaan uusille urille? Diakin laaja koulutustarjonta antaa sinulle kaikki mahdollisuudet jatkuvaan oppimiseen.

Tutustu maksullisen koulutuksen verkkokaupan sopimusehtoihin.

Avoin AMK

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit täydentää osaamistasi suorittamalla Diakin eri koulutusalojen opintoja. Keskity yhteen koulutusalaan tai yhdistele opintoja eri aloilta. Voit suorittaa opintoja yksittäisinä opintojaksoina tai isompina kokonaisuuksina.

Diakin avoimen AMK:n tarjontaan on koottu valmiiksi tiettyihin opintosisältöihin, tietoihin ja taitoihin liittyviä opintoja eli osaamiskokonaisuuksia. Ne ovat helppo tapa päivittää tai laajentaa omaa osaamistaan.

Diakin avoin ammattikorkeakoulu sopii kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Lue avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskelleiden kokemuksista!

YAMK-tutkinnot

Vahvasti työelämälähtöisillä ylemmillä ammattikorkeakoulututkinnoilla eli YAMK-opinnoilla syvennät ammatillista asiantuntijuuttasi ja hankit erityisosaamista.

Kelpoisuuskoulutukset

Kelpoisuuskoulutuksillamme voit saavuttaa lainsäädännön ja/tai työelämän tunnustaman kelpoisuuden tiettyyn tehtävään tai virkaan täydentämällä aiempaa AMK-tutkintoasi avoimen AMK:n opintoina.

Täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutuksemme auttavat sinua syventämään asiantuntijuuttasi – myös työn ohessa, sillä koulutukset toteutetaan pääosin monimuoto-opetuksena. Valtakunnallinen verkosto mahdollistaa joustavat koulutukset eri puolilla maata. Kouluttajillamme on aina ajankohtainen tieto muuttuvasta työelämästä.

Räätälöidyt koulutukset ja tilauskoulutukset

Diakin tarjontaan kuuluvat valmiiden koulutusten lisäksi räätälöidyt koulutukset työyhteisöille ja organisaatioille. Lisäksi Diak voi järjestää opiskelijaryhmälle korkeakoulututkintoon johtavaa opetusta tilauskoulutuksena.