Siirry sisältöön

Kumppanille ja kehittäjälle

Ratkaisuja hyvään työhön

Haluatko olla rohkeasti mukana näkemässä, tekemässä ja johtamassa oman työyhteisösi tai alasi tulevaisuutta? Diakin kouluttajat, tutkijat, kehittäjät ja innovaattorit tarjoavat ratkaisuja kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi sekä löytää vastauksia yhteiskunnan kiperiin ongelmiin räätälöityjen palvelujen ja yhteisten kehittämishankkeiden avulla.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalvelut

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme painottuu sosiaali- ja terveysalalle sekä kirkon ja tulkkauksen aloille. Tuotamme uusia ratkaisuja, tutkittua tietoa ja julkaisuja koulutuksen, työelämän ja johtamisen kehittämiseen.

Kumppanuus Diakin kanssa

Diak tarjoaa kumppaneilleen tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamisen kehittämisen palveluja sote- kirkon ja tulkkauksen aloilla. Tutustu kumppanuuspalveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö!

Hankeyhteistyö

Diak on kokenut, rohkea ja kokeileva hankekumppani – ja valmis myös uusin aluevaltauksiin. Toteutamme vuosittain kymmeniä tutkimus- ja kehittämishankkeita hallinnoijana tai yhdessä kumppaniemme kanssa ulkopuolisella rahoituksella.

DiakHub-yhteiskehittäminen

Kohtaatko työssäsi haasteita, joita ratkomaan tarvitaan monitoimijaista tiimiä ja palvelujärjestelmän kehittämistä? DiakHub on osaamiskeskittymä, jossa ratkaisemme kumppaneiden kanssa hyvinvointiin, terveyteen ja työllisyyteen liittyviä viheliäisiä ongelmia.

Julkaisut

Dialogi on Diakonia-ammattikorkeakoulun verkkomedia, jonka artikkeleissa ja blogeissa herätetään keskustelua ja otetaan kantaa ajankohtaisiin aiheisiin. Diakin julkaisuja ilmestyy neljässä sarjassa: Diak Opetus, Diak Puheenvuoro, Diak Tutkimus ja Diak Työelämä.

Avoin tiede

Diakin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa ohjaavat avoimen tieteen ja tutkimuksen periaatteet sekä Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ohjeistus hyvästä tieteellisestä käytännöstä ja sen loukkausten käsittelemisestä.

Jäikö kysyttävää?