Siirry sisältöön

Kumppanille ja kehittäjälle

Diakin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalvelut

Diakin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta painottuu sosiaali- ja terveysalalle sekä kirkon ja tulkkauksen aloille. Tuotamme uusia ratkaisuja, tutkittua tietoa ja julkaisuja koulutuksen, työelämän ja johtamisen kehittämiseen.

Diakin kouluttajat, tutkijat, kehittäjät ja innovaattorit etsivät vastauksia yhteiskunnan kiperiin ongelmiin Diakin osaamiskärjissä ja yhteistyössä kumppanien kanssa erilaisissa kehittämishankkeissa.

Osaamiskärjet

Diakin osaamiskärjet vastaavat todellisiin, tunnistettuihin yhteiskunnallisiin, työelämäkumppaneiden tai opiskelijoiden tarpeisiin ja tuovat ratkaisuja niihin. Osaamiskärjet konkretisoituvat TKI-hankkeina, myytävinä tuotteina ja palveluina, jatkuvina opintoina ja julkaisuina, joita tuotetaan Diakin ja yhteistyökumppanien osaamisella.

Kumppanuus Diakin kanssa

Diak tarjoaa kumppaneilleen tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamisen kehittämisen palveluja sote- kirkon ja tulkkauksen aloilla. Tutustu kumppanuuspalveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö!

Hankeyhteistyö

Diak on kokenut, rohkea ja kokeileva hankekumppani – ja valmis myös uusin aluevaltauksiin. Toteutamme vuosittain kymmeniä tutkimus- ja kehittämishankkeita hallinnoijana tai yhdessä kumppaniemme kanssa ulkopuolisella rahoituksella.

DiakHub – asiantuntijapalveluja sote-alan kehittämiseen

DiakHubista löydät tulevaisuuden hyvinvointia edistävien palveluiden yhteiselle suunnittelulle työkalut, toimintamallit ja verkoston. Olemme sinua varten, olipa tarpeesi asiantuntija-apu palveluittesi kehittämiseen, tutkimustieto päätöksenteon tueksi tai verkoston rakentaminen.

Julkaisut

Dialogi on Diakonia-ammattikorkeakoulun verkkomedia, jonka artikkeleissa ja blogeissa herätetään keskustelua ja otetaan kantaa ajankohtaisiin aiheisiin. Diakin julkaisuja ilmestyy neljässä sarjassa: Diak Opetus, Diak Puheenvuoro, Diak Tutkimus ja Diak Työelämä.

Avoin tiede

Diakin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa ohjaavat avoimen tieteen ja tutkimuksen periaatteet sekä Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ohjeistus hyvästä tieteellisestä käytännöstä ja sen loukkausten käsittelemisestä.

Jäikö kysyttävää?