Siirry sisältöön

Diak

Diak – hyvän tekemisen korkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa kansainvälisiä osaajia yhteiskunnan ja kirkon palvelukseen. Diakista valmistuu asiantuntijoita ja ammattilaisia sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille.

Diakissa tapahtuu

Osallistu tapahtumiimme verkossa ja kampuksilla!

Me olemme Diak

Diak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, jolla on kampukset kaikissa ilmansuunnissa. Diakissa on noin 3 700 läsnäolevaksi ilmoittautunutta opiskelijaa. Henkilöstömäärä on noin 250.

Kirjasto- ja tietopalvelut

Diakin kirjasto- ja tietopalvelut ovat kaikkien käytettävissä kampuksilla ja verkossa. Kokoelmissamme on aineistoa erityisesti seuraavilta aloilta: diakonia, kasvatus, sosiaali- ja terveysala, monikulttuurisuus, viittomakieli ja tulkkaus.

Diakin kirjaston kokoelman ja ajantasaiset aukioloajat löydät Finna-palvelusta.

Alumnitoiminta

Korkeakoulussamme opiskelleena tai työskennelleenä olet olennainen osa Diakin verkostoja ja työelämäyhteistyötä. Tervetuloa jakamaan asiantuntijuuttasi opiskelijoille ja verkostoitumaan alan osaajien kanssa osana alumniyhteisöä.

Tule meille töihin!

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöön, jossa teemme merkityksellistä työtä? Joukostamme löytyy mm. lehtoreita, opiskelija- ja tukipalveluiden sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan asiantuntijoita. Hyvinvointi ja toimiva työyhteisö ovat meille tärkeitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tähän osioon on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä mm. hakemisesta, harjoittelusta ja kirjaston käytöstä. Usein kysytyt kysymykset on jaoteltu aiheittain, jotta sinun on helppo navigoida sen mukaan, mikä aihealue itseäsi kiinnostaa.

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Kampusten osoitteet ja aukioloajat löydät Yhteystiedot-sivulta. Sieltä löydät myös hakija- ja opiskelijapalvelujen yhteystiedot sekä johdon sekä hallinnon keskeisimmät yhteystiedot.