Opiskelu Diakissa

Tämä osio on tarkoitettu pääasiassa Diakin opiskelijoille. Alasivuilta saat tietoa Diakissa opiskelusta opintojen alusta niiden loppuun. Lisäksi saat tietoa opiskelijan tukipalveluista.

Osa asioista koskee myös avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Osiossa on paljon hyödyllistä tietoa myös Diakissa opiskelua harkitseville. Jos mietit opintoja Diakissa, tutustu Hakeminen-osion lisäksi näihin sivuihin!

Huom.! Opiskelijoiden ajankohtaiset tiedotteet Moodlessa ja Tuudossa

Kaikki opiskelijoiden ajankohtaiset tiedotteet ovat Moodlen ja Tuudon uutispalstalla.

Kirjaudu Moodleen. Katso ohjeet kirjautumiseen.

Ajankohtaisia uutisia

Tärkeitä päivityksiä Diakin koronaohjeisiin 

Koronatilanne on pahentunut etenkin pääkaupunkiseudulla. Iso osa tartunnoista on lähtöisin turvallisen ja tutun oloisista kohtaamisista.  

Yleisissä tenteissä käytetään jatkossa maskeja

Diak haluaa varmistaa kaikkien opiskelijoiden turvallisuuden, joten jatkossa yleisissä tenteissä käytetään maskeja. Seuraava yleinen tentti on jo huomenna 1.10. Muistutamme myös vastuullisesta käyttäytymisestä kampuksilla.

Hae kansainväliseen vaihtoon!

Toistaako arki itseään ja koet, että kaipaat uusia kokemuksia ja seikkailuja? Tahdotko saada uusia näkökulmia ja kehittää itsessäsi luovuutta, kielitaitoa ja ongelmanratkaisua? Lähde maailmalle Diakin vaihto-opiskelijaksi!

Tulevia tapahtumia

Diakin syyslukukauden e-kahvit

Hei Diakin opiskelija, tule virtuaaliselle kahvitauolle yhdessä Diakin henkilökunnan kanssa!   Syyslukukaudella järjestetään kahdet Diakin e-kahvit keskiviikkona 21.10. ja torstaina 3.12. klo 15.30. E-kahveilla Lue lisää

Valmistujaisjuhla verkossa

Koronatilanteen vuoksi syyslukukauden valmistujaisjuhla järjestetään kaikille kampuksille yhteisenä verkkotilaisuutena perjantaina 18.12. klo 9 alkaen Collaborate-alustalla. Yhteisen tilaisuuden jälkeen siirrytään klo 9.45 alkaviin kampuskohtaisiin tilaisuuksiin. Lue lisää

Näytä lisää…