Opiskelu Diakissa

Tämä osio on tarkoitettu pääasiassa Diakin opiskelijoille. Alasivuilta saat tietoa Diakissa opiskelusta opintojen alusta niiden loppuun. Lisäksi saat tietoa opiskelijan tukipalveluista.

Osa asioista koskee myös avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Osiossa on paljon hyödyllistä tietoa myös Diakissa opiskelua harkitseville. Jos mietit opintoja Diakissa, tutustu Hakeminen-osion lisäksi näihin sivuihin!

Huom.! Opiskelijoiden ajankohtaiset tiedotteet Moodlessa

Kaikki opiskelijoiden ajankohtaiset tiedotteet ovat Moodlen uutispalstalla. Ulkoisilla sivuilla julkaistaan ainoastaan valikoidut tiedotteet ja tiedotteet opiskelijoille, jotka ovat vasta siirtymässä Fronterilta Moodlen käyttöön.

Kirjaudu Moodleen. Katso ohjeet kirjautumiseen.

Ajankohtaisia uutisia

Romanien ja maahanmuuttajien opiskeluvalmiudet kehittyneet merkittävästi Pohjois-Pohjanmaalla

Diakin hallinnoimassa Opin portailla Pohjois-Pohjanmaalla -hankkeessa saatiin konkreettisia tuloksia aliedustettujen ryhmien koulutuksen parantamiseen: hankkeessa mukana olleiden romani- ja maahanmuuttotaustaisten opiskelijoiden kieli- ja opiskeluvalmiudet paranivat merkittävästi ja opinnot etenivät tasaisesti.

Palkkatöistä yrittäjyyteen

Kaksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaista irtisanoutui päivätyöstään ja perusti yrityksen. Työtä on paljon, mutta tekeminen ei harmita.

Syksyn harjoittelupaikkavaraukset Jobiilissa

Syksyn 2018 sote-alan harjoittelupaikat viedään Jobiiliin maaliskuun alkupuolella. Opiskelijoille paikat tulevat hakuun 26.3.

Tulevia tapahtumia

Kirkon alan opiskelijoiden moniammatillinen leiri

Kirkon alan opiskelija: tule leirille pohtimaan ammatillisia kysymyksiä!

Hyvinvointi ja huono-osaisuus – ilmiöitä ja löytöjä -tapahtuma

Mitä on nykypäivän köyhyys ja huono-osaisuus? Mitä ratkaisuja sosiaalialalla on tarjota näihin ilmiöihin? Tervetuloa sosiaalialan opiskelijoiden järjestämään messutapahtumaan, jossa tuodaan esiin hyvinvoinnin ja huono-osaisuuden Lue lisää

Rene 2018 -symposiumi

Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen Research in Nursing Education (RENE) -tutkimusryhmä, Diak, SeAmk ja Turun AMK järjestävät terveysalan koulutustutkimuksen RENE 2018 -symposiumin. Symposiumissa luodaan katsaus terveysalan Lue lisää

Näytä lisää…