Opiskelu Diakissa

Tämä osio on tarkoitettu pääasiassa Diakin opiskelijoille. Alasivuilta saat tietoa Diakissa opiskelusta opintojen alusta niiden loppuun. Lisäksi saat tietoa opiskelijan tukipalveluista.

Osa asioista koskee myös avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Osiossa on paljon hyödyllistä tietoa myös Diakissa opiskelua harkitseville. Jos mietit opintoja Diakissa, tutustu Hakeminen-osion lisäksi näihin sivuihin!

Huom.! Opiskelijoiden ajankohtaiset tiedotteet Moodlessa ja Tuudossa

Kaikki opiskelijoiden ajankohtaiset tiedotteet ovat Moodlen ja Tuudon uutispalstalla.

Kirjaudu Moodleen. Katso ohjeet kirjautumiseen.

Ajankohtaisia uutisia

Tuudon opiskelijakortti käyttöön Diakissa

Tuudon palvelut laajenevat ja nyt kaikilla Diakin tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus ladata maksuton Tuudon digitaalinen opiskelijakortti.

Diakista valmistui yhteensä 734 tutkintoa vuonna 2019

Diakista valmistuneita opiskelijoita juhlittiin kampuksilla ympäri Suomen torstaina 19.12. Syksyn aikana tutkintoja valmistui yhteensä 268 ja koko vuonna Diakista valmistui 673 AMK-tutkintoon ja 61 YAMK-tutkintoon, yhteensä 734 tutkintoa.

AMK-kampuspäivä tulee taas!

AMK-kampuspäivä on pääkaupunkiseudulla toimivien ammattikorkeakoulujen vuosittain syksyllä järjestämä tapahtuma, jossa toisen asteen opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus tulla tutustumaan ammattikorkeakoulujen kampuksiin ja opetukseen yhdeksi päiväksi. Tervetuloa Diakin Lue lisää

Tulevia tapahtumia

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.