Siirry sisältöön

terveysala

Sotien ja kriisien keskeltä tulevien kohtaaminen ja tukeminen

Ferdinand Garoffin esitys: Sotakokemusten vaikutukset ihmisiin ja selviäminen niistä (pdf) Kohtaatko työssäsi sotaa paenneita ja akuutin kriisin kokeneita? Webinaarissa asiantuntijat kertovat, miten voit tukea

Täydennä tutkintoasi terveydenhoitajan pätevyydellä

Oletko sairaanhoitaja tai kätilö, joka haluaa pätevyyden terveydenhoitajana työskentelemiseen? Aloita osaamisesi päivittäminen Diakin avoimessa AMK:ssa. Ilmoittautumisaika on 2.5.–22.5.2022.

Ilmoittaudu Diakin avoimen AMK:n kesäopintoihin

Ilmoittautuminen Diakin avoimen AMK:n kesän 2022 opintoihin on käynnissä. Tarjolla on sosiaali-, terveys- ja kirkon alan sekä suomen kielen opintojaksoja. 

”Halusin oppia käyttämään ruotsia paremmin”

Riina Kaskinen, 22, kaksikielisen (suomi–ruotsi) sairaanhoitaja (AMK) -tutkinnon opiskelija Olen aina ollut kiinnostunut hoitoalasta, ja ihmiset ovat sanoneet minulle, että sopisin alalle luonteeni puolesta. Lue lisää

Laajenna osaamistasi – opiskele YAMK-tutkinto Diakissa

Oletko pohtinut seuraavaan askeleen ottamista urallasi? Diakin ylemmät AMK-tutkinnot ovat yhteishaussa 16.–30.3.2022.

Tutustu AMK-opintoihin maksuttomilla verkkokursseilla

Ilmoittaudu Diakin maksuttomille orientaatiokursseille ja löydä itsellesi sopiva ala.

Opiskele turvallista lääkehoitoa avoimessa AMK:ssa

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen: tarvitsetko työssäsi lääkehoidon osaamista? Opintokokonaisuus antaa valmiudet lääkelupiin ja sitä kautta lääkehoidon työtehtäviin.

Erikoistu sote-alan digipalveluiden asiantuntijaksi

Osallistu maksuttomaan erikoistumiskoulutukseen ja kehity sote-alan digipalveluiden asiantuntijaksi. Ilmoittautumisaika on käynnissä 10.1.–13.2.2022.

Arcadan ja Diakin terveydenhoitajaopiskelijoiden Ympäristöterveyspäivä

Diak järjestää yhdessä Ammattikorkeakoulu Arcadan kanssa terveydenhoitajaopiskelijoiden Ympäristöterveyspäivän maanantaina 24.1.2022 klo 9-15.15. Tapahtuma toteutetaan Zoomin välityksellä. Tervetuloa seuraamaan päivän ohjelmaa! Tapahtuman ohjelma: 09:00-09:15 Öppnande

Tutustu opintoihin tai päivitä osaamistasi avoimessa AMK:ssa keväällä 2022! 

Diakin avoimen AMK:n kevään opintotarjonta on julkaistu! Tutustu Diakin opintoihin tai päivitä osaamistasi. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä.