Siirry sisältöön

Opiskele Diakissa AMK- ja YAMK-tutkintoja

Diakissa voit suorittaa alempia ja ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja.

Ammattikorkeakoulututkinto eli AMK-tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, joka tarjoaa vahvan tietopääoman lisäksi käytännönläheisen ammattitaidon. Tutkinto antaa valmiudet monenlaisiin asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot eli YAMK-tutkinnot puolestaan ovat työelämän kehittämiseen suuntautuvia ylempiä korkeakoulututkintoja, jotka syventävät ammatillista asiantuntijuutta ja erityisosaamista.

YAMK-koulutuksissa opiskelu on vahvasti työelämälähtöistä, ja esimerkiksi opinnäytetyö toteutuu koko koulutuksen läpäisevänä prosessina yhteistyössä työelämän kanssa.

Päivä- ja monimuotototeutusten toteutustavoista on kerrottu hakemisen UKK-osiossa.

Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi -palvelussa hakuaikoina. Tutustu koulutuksiimme alasivuilla ja lue lisää hakemisesta!

Suomenkieliset sosiaali- ja terveysalan sekä tulkkauksen alan AMK-tutkinnot

Lisäksi tarjolla on kaksikielinen sairaanhoitaja (AMK) -koulutus (suomi-ruotsi) yhteistyössä Arcadan kanssa Helsingin-kampuksellamme.


Englanninkieliset AMK-tutkinnot


Suomenkieliset YAMK-tutkinnot


Englanninkieliset YAMK-tutkinnot eli master-tutkinnot

Syksyllä 2021 Diakissa alkaa kaksi uutta englanninkielistä master-tutkintoa. Lue lisää koulutusten englanninkielisiltä sivuilta.