Siirry sisältöön

Haluatko valmiuden toimia sairaanhoitajana eri ympäristöissä?

Tutkintonimike: Bachelor of Health Care, Nursing

Laajuus: 210 op

Opiskelun kesto: 3,5 v

Seuraava hakuaika: 3.-17.1.2024

Aloituspaikkoja: 40

Koulutus alkaa: syksyllä 2024

Opiskelupaikkakunta: Helsinki (päivätoteutus), haku tapahtuu Opintopolussa

Englanninkielinen sairaanhoitajatutkinto

3,5 vuoden mittaisen englannin kielellä toteuttavan sairaanhoitaja (AMK) -tutkintoon johtavan koulutuksen (englanniksi Bachelor of Health Care, Nursing) myötä saat valmiudet hoitaa ja ohjata asiakkaita ja potilaita erilaisissa terveydenhuollon ympäristöissä.

Sairaanhoitajan ammattipätevyyttä ja yleissairaanhoidosta vastaavan sairaanhoitajan koulutusta säätelevät Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivit (2005/36/EY ja 2013/55/EU) ja tutkintojen viitekehys (European Qualifications Framework 2006).

Opetussuunnitelman taustana on hoitotiede, ja opetussuunnitelma sisältää muun muassa hoitotyötä, anatomiaa ja fysiologiaa, lääkehoitoa ja farmakologiaa sekä sosiaali- ja käyttäytymistieteitä.

Opinnot toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa ja niitä voidaan toteuttaa myös erilaisten projektien kautta.

Syventävät ammattiopinnot antavat sinulle mahdollisuuden syventää osaamisesi kehittymistä. Syventävissä ammattiopinnoissa yhdistät sekä teoriaa että käytäntöä esimerkiksi lapsen, nuoren ja perheen hoitotyöstä tai polikliinisesta hoitotyöstä.

Lue lisää koulutuksen englanninkieliseltä verkkosivulta.

Opetussuunnitelma (OPS)

Tutustu koulutuksen opetussuunnitelmaan (englanniksi). Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.