Siirry sisältöön

Täydennä tutkintoasi terveydenhoitajan pätevyydellä

Oletko sairaanhoitaja tai kätilö, joka haluaa pätevyyden terveydenhoitajana työskentelemiseen? Aloita osaamisesi päivittäminen Diakin avoimessa AMK:ssa. Ilmoittautumisaika on 2.5.–22.5.2022.

Diakin avoin AMK tarjoaa syksyllä 2022 opintoja, joissa sairaanhoitaja (AMK)- ja kätilö (AMK) -tutkinnon suorittaneet saavat väylän täydentää osaamistaan terveydenhoitajaksi. Opinnot suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi ilman yhteishakuun osallistumista. 

Opintojen toteutus 

Sairaanhoitajille ja kätilöille suunnattu terveydenhoitajan osaamiskokonaisuus on 61 opintopisteen laajuinen. 24 opintopistettä suoritetaan avoimessa AMK:ssa, jonka jälkeen 37 opintopistettä tutkinto-opiskelijana. Tutustu opintokokonaisuuden sisältöihin Diakin opinto-oppaassa. 

Avoimen AMK:n terveydenhoitajaopinnot kestävät syyslukukauden 2022, ja tutkinto-opiskelijaksi haetaan erillishaussa marraskuussa 2022. Tutkinto-opinnot alkavat tammikuussa 2023. 

Sekä avoimessa AMK:ssa että tutkinto-opiskelijana lähiopetusta on arkisin 3–5 päivänä viikossa klo 8–17 välillä. Lähiopetuksen lisäksi opinnot sisältävät etäopiskelua sekä harjoittelujaksoja. Etäpäivien aikana on tiimitöitä ja itsenäisiä oppimistehtäviä. Osa opinnoista toteutuu verkossa. Harjoittelut ovat kokopäiväistä opiskelua. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumisaika opintoihin on 2.5.–22.5.2022. Tulokset julkaistaan kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse 24.5.2022 mennessä.

Infotilaisuus opintojen aloittamisesta järjestetään 31.5 Teamsissa. 

Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksen perusteella edellyttäen, että hakijalla on tarvittava AMK-tutkinto suoritettuna ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. 

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee toimittaa todistus suoritetusta AMK-tutkinnosta. Lue tarkemmat ohjeet ilmoittautumissivulta. 

Avoimen AMK:n opintojen hinta on 150 euroa (alv. 0 %), jonka voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. 

Ilmoittaudu opintoihin tästä. 

Tutustu Diakin avoimen AMK:n yleisiin ilmoittautumisohjeisiin täällä. 

Lisätiedot 

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun opintotoimisto
avoin@diak.fi
Puh. ​​029 469 6433 (ma-to klo 9–12)