Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Diakin avoimen AMK:n kesäopintoihin

Ilmoittautuminen Diakin avoimen AMK:n kesän 2022 opintoihin on käynnissä. Tarjolla on sosiaali-, terveys- ja kirkon alan sekä suomen kielen opintojaksoja. 

Kaikki kesäopinnot toteutetaan verkko-opintoina. Osa opinnoista sisältää aikaan sidottua verkko-opetusta. Opetusaikataulut löytyvät verkkokaupasta ilmoittautumislinkin yhteydestä avaamalla tiedot kurssin nimen kohdalta.

Käy tutustumassa opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupassa. Avoimen AMK:n kesäopintojen tarjonnan löydät valitsemalla kohderyhmäksi ”Avoin AMK, Opintojaksot” ja käyttämällä hakusanaa kesä.

Alta löydät valikoiman kesän opinnoista.

Maksuton orientaatiokurssi opintoihin

Maksuttomat suomen kielen opinnot

Osaamistaan päivittävälle sote- tai kirkon alan ammattilaiselle

Huom.! Avoimen AMK:n yksittäisten opintojen maksutapana on vain Paytrail, ellei opintojen tiedoissa erikseen toisin mainita. Opintomaksu peritään heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saat paikan valitsemiisi opintoihin. Jos jäät varasijalle, opintomaksu peritään vasta, jos voimme tarjota sinulle peruutuspaikan valitsemiisi opintoihin.

Lisätietoa

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun opintotoimisto, avoin@diak.fi.