Siirry sisältöön

Erikoistu sote-alan digipalveluiden asiantuntijaksi

Osallistu maksuttomaan erikoistumiskoulutukseen ja kehity sote-alan digipalveluiden asiantuntijaksi. Ilmoittautumisaika on käynnissä 10.1.–13.2.2022.

Monialainen osaaminen sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kehittämisessä (30 op) on maksuton erikoistumiskoulutus, jossa perehdytään sote-alan digipalveluiden kehittämiseen sekä palvelumuotoiluosaamiseen.

Koulutuksen suorittamalla saavutat osaamisen, jolla pystyt toimimaan asiantuntijana sosiaali- ja terveydenhuollon vaativissa suunnittelu- ja kehittämistehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu neljästä osasta ja osa opinnoista on vapaasti valittavissasi siten, että saat koulutuksesta mahdollisimman paljon käytännön hyötyä omaan työhön.

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisten palveluiden ja tiedonhallinnan osaamisen asiantuntija (10 op)
  • Palvelumuotoiluosaaminen (5 op)
  • Vapaavalintaiset sisällöt (5 op)
  • Työelämälähtöinen kehittämistehtävä (10 op)

Lue lisää sisällöistä Diakin sivuilta.

Kenelle

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinnon tai aikaisemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille henkilöille, kuten sairaanhoitajille, sosionomeille ja fysioterapeuteille.

Lisäksi koulutus on avoin muiden alojen, kuten IT-alan, muotoilun ja liike-elämän ammattilaisille, jotka tarvitsevat sote-alan digitaalisten palveluiden käyttämis- ja kehittämisosaamista.

Hakeminen

Hae mukaan koulutukseen täällä. Hakuaika on 10.1.–13.2.2022.

Huom.! Voit hakea mukaan koulutukseen, vaikka ilmoittautumissivulla vapaana olevien paikkojen määrä olisi 0. Opiskelupaikkoja koulutukseen ei jaeta ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. 

Aikataulu ja toteutus

Koulutus alkaa maaliskuussa 2022 ja päättyy toukokuussa 2023. Opinnot suoritetaan verkossa.

Koulutus on suunniteltu ja toteutetaan yhteistyössä seuraavien ammattikorkeakoulujen kanssa: Diakonia-ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Lab-ammattikorkeakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia, Oulun ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Savonia ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Tampereen ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu.