Siirry sisältöön

sosiaali- ja terveysala

Uusia kursseja avoimen ammattikorkeakoulun kesätarjontaan – ilmoittaudu pian!

Diakin avoin ammattikorkeakoulu on avannut uusia kursseja kesätarjontaansa. Myös monilla aiemmin avatulla kursseilla on vielä vapaita paikkoja.

Uusi elämäntilannemittari auttaa havaitsemaan nuorten psykososiaalisia ongelmia

Diakonia-ammattikorkeakoulussa kehitetty 3X10D-elämäntilannemittari on uudenlainen väline, jonka avulla saadaan tietoa nuorten tuen tarpeista. Uutuusjulkaisu kertoo, miten elämäntilannemittaria voidaan hyödyntää palvelujärjestelmän monialaisessa yhteistyössä.

PERUTTU: Kohtaamisen pisteet

TAPAHTUMA ON PERUTTU. Loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat järjestävät osana opintojaan kymmenen esittelypistettä, joissa he haastavat kohtaamaan ja keskustelemaan kohtaamisesta. Esittelypisteet löytyvät Kalasataman kampuksen kolmannen kerroksen aulasta.

Hyvinvointi ja huono-osaisuus -ilmiöseminaari 28.2.

Toisen lukukauden sosionomi (AMK) -opiskelijat ovat perehtyneet köyhyyden ja huono-osaisuuden ilmiöihin Aikuis- ja nuorisososiaalityön lähtökohdat -opintojakson tiimitehtävissään. Tervetuloa katsomaan, mitä opiskelijatiimien työskentelyn tuloksena on syntynyt!

Hyvinvointi ja huono-osaisuus -ilmiöseminaari to 27.2.2020

Toisen lukukauden sosionomi (AMK), diakoni- ja sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyönohjaaja -opiskelijat ovat perehtyneet köyhyyden ja huono-osaisuuden ilmiöihin Aikuis- ja nuorisososiaalityön lähtökohdat -opintojakson tiimitehtävissään. Tervetuloa

Perehdy sisäilmasta sairastuneen kohtaamiseen verkkokurssilla

Sisäilmaongelmat ovat yleisiä, mutta sisäilmasta sairastuneiden kohtaamisen käytännöt vaihtelevia. Nyt sisäilmasta sairastuneen auttamiseen on mahdollista perehtyä avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ilmoittautumisaika päättyy 23.2.

Sote-alan ammattilaisen jatkuvan oppimisen tiekartta -työpajat maaliskuussa

Tervetuloa työpajoihin, joissa työstetään sosiaali- ja terveysalan osaamis- ja koulutustarpeita, erityisesti erikoistumiskoulutusten ja ammatillisten täydennyskoulutusten näkökulmasta. Sote-alan ammattilaisen jatkuvan oppimisen tiekartta -työpajoissa kehitetään sähköinen Lue lisää

Vanhustyön korkeakouluopinnoilla osaamista hoito- ja hoiva-aloille

Diakonia-ammattikorkeakoulun avoin ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto tarjoavat yhteistyössä valikoiman vanhustyön opintoja. Vanhustyön opintotarjottimelta voi valita oman tarpeen mukaan opintojaksoja, jotka antavat valmiuksia niin käytännön vanhustyöhön kuin alan suunnittelutehtäviin.

Dialogi-media: Sosiaali- ja terveysalalle tarvitaan ammattirajat ylittävää yhteistyötä

Sote-uudistus antaa odottaa itseään, mutta sosiaali- ja terveysalan uudistuminen on jo käynnissä. Dialogi-median uusi teemanumero kertoo muutoksista, joita tarvitaan sosiaali- ja terveysalan palveluihin ja alan koulutukseen.

Palliatiivisen hoidon asiantuntijoille tarvetta – haku erikoistumiskoulutukseen jatkuu 20.10. asti

Diak on yksi 18 ammattikorkeakoulusta, joissa alkaa uusi erikoistumiskoulutus palliatiivisesta hoidosta. Väestön ikääntyessä ja pitkäaikaissairauksien lisääntyessä tarvitaan yhä enemmän osaamista parantumattomasti sairaiden hoidosta.