Siirry sisältöön

Opiskele hyvinvointiteknologiaa avoimessa AMK:ssa

Oletko sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, joka haluaa ottaa uudet teknologiat haltuun ja edistää asiakkaidensa hyvinvointia? Ilmoittaudu kurssille!

Diakin avoin AMK järjestää keväällä 2022 Hyvinvointiteknologia (5 op) -opintojakson. Kurssilla opit, miten voit hyödyntää teknologiaa niin oman kuin asiakkaidesi hyvinvoinnin edistämiseksi sosiaali- ja terveysalalla.

Kenelle

Opintojakso sopii erityisen hyvin terveys- ja sosiaalialan opiskelijoille ja ammattilaisille, mutta se on myös muiden kuin sote-alan ammattilaisten suoritettavissa.

Miksi

Opintojakso antaa vahvistusta digitaalisten palveluiden, materiaalien ja välineiden hyödyntämiseen osana ammattitaitoasi sekä oman hyvinvointisi tukena.

Opintojakson suoritettuasi

  • osaat käyttää hyvinvointiteknologiassa käytettäviä sovelluksia (potilastietojärjestelmät, hyvinvointipelit, etädiagnostiikka ja -auttaminen, virtuaaliterapia)
  • osaat soveltaa hyvinvointiteknologiaa asiakastyössä
  • ymmärrät hyvinvointiteknologian kehittämistarpeita
  • ymmärrät hyvinvointiteknologian käyttöön liittyvät eettiset periaatteet.

Miten

Opintojakso toteutuu kokonaisuudessaan verkkototeutuksena määrättynä ajanjaksona, jonka aikana opiskelijan on mahdollista edetä omaan tahtiinsa. Opintojakso sisältää itsenäisten tehtävien ja materiaaliin tutustumisen lisäksi verkkokeskustelua kanssaopiskelijoiden ja opettajien kanssa.

Ilmoittautuminen

Opintojakson hinta on 75 euroa.

Ilmoittautumisaika on 22.11.2021–14.2.2022.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot avoimen AMK:n portaalissa tämän linkin kautta.