DiakHub
Diakonia-ammattikorkeakoulun innovaatiokeskittymässä DiakHubissa koostettu Zekki Suomi -tilannekuva herättää huolen suomalaisten nuorten hyvinvoinnista. Nuoret tarvitsevat vahvistusta erityisesti itsetunnon ja vaikeuksien voittamisen elämänalueilla.
Diak on kehittänyt ja konseptoinut työelämälle tarjottavia palveluja DiakHub-brändin alle. Taustalla on vuosien tutkimus- ja kehittämistyö.
Asiakastyössä tarvitaan usein yleistietoa kuvaamaan ihmisen hyvinvointia. Diakissa kehitetty 3X10D-elämäntilannemittari vastaa tähän tarpeeseen. Tuoreessa verkkojulkaisussa esitellään vuodesta 2015 alkaen kehitetyn 3X10D-elämäntilannemittarin eri versioita ja kuvataan mittareiden käyttöä ja tutkimusta.
DiakHub on Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoima foorumi, joka kokoaa yhteen sote-palveluiden ja yhteiskunnallisen yrittäjyyden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät rakentamaan yhdessä tulevaisuuden hyvinvointipalveluita ja työllisyyttä. Diakin vuosikirja kuvaa DiakHubin toimintaa ja tuloksia viime vuosilta.
Miten sote-alan osaamista ja työtä voidaan kehittää kestävästi Itä-Suomessa, unohtamatta inhimillisyyttä? DiakHub Itä-Suomi kutsuu sote-alan ammattilaisia, yhteistyökumppaneita, opiskelijoita ja TKI-työtä tekeviä kaikille avoimeen webinaariin,
Sinustako sairaanhoitaja tai diakonissa? Tervetuloa DiakHub Itä-Suomen hakijainfoihin!
Sinustako sairaanhoitaja tai diakonissa? Tervetuloa DiakHub Itä-Suomen hakijainfoihin!
Yhteiskunnan isoihin ongelmiin vastaaminen edellyttää monialaista yhteistyötä. DiakHub-toimintamalli kehitettiin vastaamaan tähän haasteeseen.
Diak on julkaissut vuosittaisen katsauksensa edellisen vuoden toimintaan. Vuotta 2021 leimasi historiallinen korkeakoulun tulevaisuutta koskeva päätös Diakin kampusrakenteesta.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on kohdentanut 500 000 euroa Diakonia-ammattikorkeakoulun strategiseen kehittämiseen. Lisätuki suunnataan Diakin uuden DiakHub-toimintamallin kehittämiseen sekä alueellisen palvelurakenteen ja vaikuttavuuden vahvistamiseen Itä-Suomen alueella.