Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

DiakHub Itä-Suomen hakijainfo

Zoom
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Opiskelija opiskelee kannettavan tietokoneen ääressä

Sinustako sairaanhoitaja tai diakonissa? Tervetuloa DiakHub Itä-Suomen hakijainfoihin! 

Hae Suomen parhaiten työllistävään ammattikorkeakouluun ja valmistu sosiaali- ja terveysalan sekä kirkon alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Diakissa saat olla juuri sellainen kuin olet ja opiskella arvoistasi tinkimättä. 

DiakHub Itä-Suomi on Diakonia-ammattikorkeakoulun liikkuva koulutus- ja kehittämisyksikkö, joka toimii Pieksämäeltä käsin. Järjestämme jatkossa verkkopainotteista sairaanhoitaja- ja sosionomikoulutusta sekä kirkon alan koulutusta eri puolilla Itä- ja Keski-Suomea työelämän tarpeiden pohjalta ja osittain työelämäkumppaneidemme tiloissa.  

Kevään 2023 yhteishaussa 15.–30.3.2023 voit hakea DiakHub Itä-Suomen sairaanhoitaja (AMK) -koulutukseen Pieksämäelle tai sairaanhoitaja (AMK), diakoninen hoitotyö -koulutukseen Joensuuhun. 

Tule kuulemaan tarkemmin haussa olevista koulutuksista ja niihin hakemisesta DiakHub Itä-Suomen virtuaalisiin hakijainfoihin! Maksuttomia infoja järjestetään helmikuussa kaksi:

  • tiistaina 21.2.klo 18–19  
  • perjantaina 24.2. klo 13–14. 

Infot järjestetään Zoomissa ja niistä toinen tallennetaan. Tallenne on myöhemmin katsottavissa Diakin nettisivujen kautta.

Lue lisää DiakHub Itä-Suomen koulutuksista

Lisätiedot: lehtori, opinto-ohjaaja Mari Pulkkinen, mari.pulkkinen@diak.fi, p. 040 185 0997 

Kaikki tapahtumat