Siirry sisältöön

alumnit

Alumnitapaaminen: Selviytyjästä toimijaksi – resilienssi työelämässä

Työelämässä tarvitaan tänä päivänä vahvaa resilienssiä. Siitä on tullut keskeinen työelämätaito. Resilienssi tarkoittaa psyykkistä selviytymiskykyä, sopeutumiskykyä, toimintakykyä, joustavuutta ja uudelleen orientoitumista.  Kyse ei kuitenkaan

Kehitä valmiuksiasi harjoittelijoiden ohjaajana!

Ohjaatko työssäsi opiskelijoita? Ilmoittaudu verkkokurssille ja kehitä taitojasi harjoittelunohjaajana!

Vanhusten ja vammaisten henkilöiden hoivan tukityö näkyväksi

Uusi selvitys rakentaa kokonaiskuvaa vanhusten ja vammaisten henkilöiden hoivapalvelujen tarjonnasta ja hoivan tukityötehtävistä Etelä-Savossa.

Päivittäisten kohtaamisten rooli korostuu lastensuojelutyössä

Diakin alumni Leena Kalliosalo työskentelee Hoivatien Kempele Auroran osaston toisena tiimivastaavana. Tiimivastaavan pestissä Kalliosalo aloitti toukokuussa 2023.

Alumniglögit

Tervetuloa Diakin alumneille suunnatuille alumniglögeille keskustelemaan Diakin alumnitoiminnasta ja verkostoitumaan muiden alumnien kanssa! Tilaisuudessa pääset kertomaan urapolustasi ja ideoimaan Diakin alumnitoimintaa. Voit osallistua tilaisuuteen

Uraseurantakysely vuonna 2018 valmistuneille käynnissä

Minkälainen on Diakista valmistuneiden työtilanne viisi vuotta valmistumisen jälkeen? Kantaako opinnoista saatu osaaminen työelämässä? Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen uraseurantakysely kokoaa tietoa koulutuksen kehittämiseksi ja vaikuttaa myös ammattikorkeakoulujen rahoitukseen. Tänä vuonna 12.10. aukeavan kyselyn saavat vuonna 2018 valmistuneet.

Uusia näkökulmia työelämävaihdosta

Diakin sosiaalialan lehtori, opinto-ohjaaja Sirpa Salmela oli työelämävaihdossa Hoivatien Aurora Kempeleessä keväällä. Työelämävaihdossa Salmela oli ensimmäistä kertaa. Työelämävaihdossa Salmelaa oli vastassa Diakista aikanaan sosionomi-diakoniksi valmistunut Leena Kalliosola, joka työskentelee Aurora Kempeleessä tiimivastaavana.

”Sosiaaliala tarjoaa laajat mahdollisuudet työskennellä ihmisten kanssa”

Marleena Hiltunen valmistui sosionomiksi Diakista vuonna 2006. Sittemmin hän opiskeli Diakissa myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

”Heikoimmassa asemassa olevien ihmisten asialla”

Hoivatiellä palveluesimiehenä Tampereella työskentelevä Nina Hämäläinen on opiskellut Diakissa sekä Monialaisen ja yhteensovittavan johtamisen YAMK-tutkinnon että mielenterveyden ja päihdetyön erikoistumistutkinnon.

Ilmoittaudu mukaan: tutkintoa täydentävät avoimen amk:n opinnot kirkon viranhaltijan kelpoisuuteen!

Ilmoittaudu mukaan ja aloita syksyllä tutkintoa täydentävät avoimen amk:n opinnot kirkon viranhaltijan kelpoisuuteen!