Siirry sisältöön

Kehitä valmiuksiasi harjoittelijoiden ohjaajana!

Nainen portaikossa ja mainosteksti, kuvituskuva.
Ohjaatko työssäsi opiskelijoita? Ilmoittaudu verkkokurssille ja kehitä taitojasi harjoittelunohjaajana!

Diakin avoin AMK järjestää Harjoittelunohjaajien valmennus (1 op) -kurssin keväällä 2024 verkkototeutuksena.

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ohjaavat nyt tai tulevassa työssään korkeakoulu- tai alempien asteiden opiskelijoiden sosiaali-, terveys-, kirkon tai tulkkauksen alan harjoittelujaksoja työpaikoillaan. Kurssi sopii sinulle, joka haluat pohtia ohjausvalmiuksiasi ja kehittyä opiskelijan harjoittelunohjaajana. Kurssi antaa valmiuksia toimia ja kehittyä harjoittelunohjaajana, teemoina ja oppimistehtävinä mm. palautteen antaminen ja vastaanottaminen, onnistuneet ja haasteelliset ohjaustilanteet, erilaiset ohjaustavat ja ohjausprosessit.

Toteutus

Ajankohta: kevät 2024 (11.3.2024–5.4.2024)

Laajuus: 1 op

Kurssi toteutuu pelkkinä verkko-opintoina. Verkkokeskusteluiden kautta opiskelija pääsee jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan muiden osallistujien kanssa.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina omaa työskentelyä aikatauluttaen kuitenkin niin, että ensimmäiselle viikolle on aikataulutettu orientoivan tehtävän tekeminen, toiselle tehtävät koskien onnistuneita ja haastavia ohjaustilanteita, kolmannelle viikolle tehtävä, jossa kurssilainen pohtii omaa ohjaustapaansa sekä viimeiselle, neljännelle viikolle ohjausprosessin kuvaamiseen liittyvä tehtävä.

Ilmoittautuminen

Verkkokurssi on maksuton.

Ilmoittautumisaika 23.11.2023–19.02.2024.

Ilmoittaudu mukaan avoimen AMK:n portaalissa, mistä löydät myös lisätietoja opinnoista.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja koulutuksen vastaavilta opettajilta:

Eeva Kivelä, eeva.kivela@diak.fi, 040 5093338
Sami Ritokoski, sami.ritokoski@diak.fi, 040 5092606