Siirry sisältöön

Diak Master School

Tee arvoistasi tulevaisuus!

Rakenna huomisesta arvojesi mukainen. Diak Master School kokoaa yhteen Diakin ylemmät AMK-tutkinnot, joissa voit voit hankkia oman alasi korkeatasoista osaamista inhimillisyydestä ja eettisyydestä tinkimättä.

Diak Master Schoolin koulutukset ovat sosiaali- ja terveysalan, kirkon alan sekä tulkkauksen alan kehittämiseen ja johtamiseen valmistavia YAMK-tutkintoja, joista saat syvän asiantuntijuuden lisäksi poikkeuksellisen vahvan kohtaamisen taidon ja eettisen osaamisen. Diak Master Schoolista valmistut arvosi tuntevaksi huippuosaajaksi.

Master School on luotu opiskelijoitamme varten. Se on kehitetty erityisesti opiskelijoidemme tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Tuemme sinua opintomatkasi eri vaiheissa.

 

Ekososiaalinen työ ja globaaliosaaminen (YAMK)

Opi rakentamaan inhimillisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia! Ekososiaalinen työ ja globaaliosaaminen -tutkinnosta valmistut kestävän siirtymän asiantuntijaksi, joustavasti verkossa.

Monialainen ja yhteensovittava johtaminen (YAMK)

Sinustako asiakaslähtöisten palvelujen johtamisen ja kehittämisen asiantuntija? Verkkokoulutuksesta valmistuttuasi mahdollistat asiantuntijana ja esihenkilönä asiakkaille oikea-aikaisia ja korkealaatuisia palveluita.

Vaikuttava asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla (YAMK)

Kiinnostaako eriarvoisuus ja osallisuuden edistäminen? Verkossa toteutuva koulutus antaa valmiudet asiakas- ja palveluohjauksen kehittämiseen sekä johtamiseen moninaisissa toimintaympäristöissä.

"Toivon tulevani siltoja rakentavaksi asiantuntijaksi"

Ekososiaalinen työ ja globaaliosaaminen (YAMK) -tutkintoa suorittavan Katrin mukaan opinnot auttavat maailmantuskassa, sillä mitä enemmän tietää, sitä helpompi on luottaa tulevaisuuteen.

"Diakissa opiskelijoille luodaan turvaverkko"

Veera Karvonen opiskelee monialainen ja yhteensovittava johtaminen (YAMK) -tutkintoa Diakissa. Hänen mukaansa Diakin inhimillisyys, kohtaaminen ja rohkeus ovat koko ajan läsnä opinnoissa, ja tukea saa aina, kun pyytää.

"Jos kukaan ei suutu, mikään ei muutu"

Elli Koskivirta opiskeli Diakissa vaikuttava asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla (YAMK) -tutkinnon. Opinnot saivat hänet sisuuntumaan, sillä ne saivat huomaamaan yhteiskunnan epäkohtia, joihin hän haluaisi puuttua.

Opiskelijan tuki ja ohjaus

Aikuisen opiskelijan arki voi olla kiireistä, joten haluamme tukea sinua opintopolkusi eri vaiheissa. Lue lisää opiskelijan tuesta ja ohjauksesta Master School -opinnoissa!