Siirry sisältöön

nuoret

SuomiAreena: Nuoret pinnalle ahdistuspandemiasta: kuinka pelastetaan hukkuva sukupolvi?

Koronapandemia ja epävakaa maailmantilanne ovat kolhaisseet nuorten osallisuuden kokemusta ja altistaneet ahdistukselle. Pahimmillaan ahdistus ja syrjäytyminen halvaannuttavat ja nuori tarvitsee ensimmäiselle askeleellekin saattajan. Esteinä

Porin kaupungin, Satakunnan hyvinvointialueen ja Diakin strategisen yhteistyösopimuksen julkistamistilaisuus

Porin kaupunki, Satakunnan hyvinvointialue ja Diakonia-ammattikorkeakoulu ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen. Tämän kunniaksi järjestämme sopimuksen julkistamistilaisuuden verkossa.

Kansalaisaloite nuoriasiavaltuutetun viran perustamisesta

Suomessa on paljon laadukkaita toimijoita ja palveluita, jotka edistävät nuorten hyvinvointia. Nykyiset palvelut ovat kuitenkin hajallaan ja apu vaikeasti löydettävissä. Nuorisoalan toimijoiden laatima kansalaisaloite vaatii nuoriasiavaltuutetun viran perustamista nuorten aikuisten edun ja oikeuksien edistämiseksi. Diak on ollut mukana valmistelemassa aloitetta.

DiakLive: Kohti nuorilähtöistä tukea

Miten nuorten hyvinvointia voidaan vahvistaa? Millaista tukea nuoret kaipaavat? Tule tiistaina 7.3. klo 17–19 kuulemaan, miten nuoret itse kehittäisivät heille suunnattuja tukipalveluita!

Vaalipaneeli Porissa: Nuorten hyvinvointi nyt ja tulevaisuudessa

Nuorten mielenterveyshaasteet ovat jyrkässä kasvussa. Koronapandemia, erilaiset kriisit, maailman tila ja ympäristöahdistus ovat kuormittaneet nuorten hyvinvointia ja osallisuuden kokemusta. Miten parannetaan nuorten hyvinvointia? Miten

Tukea Ukrainan pakolaisnuorille omalla kielellä

Ukrainankielinen 3X10D-hyvinvointimittari tukee pakolaisnuoria oman elämänpolun luomisessa. Mittari myös auttaa seuraamaan palvelujen tuottamia hyvinvointivaikutuksia.

Tekoäly suosittelemaan nuorille sopivaa tukea

Diakissa kehitelty Zekki on ensimmäinen palvelu, joka aloittaa tekoälyä hyödyntävän AuroraAI-verkon suosittelujen käytön koko Suomessa.

Webinaari: Helpota nuoren tuen saamista Zekin avulla

23.3.2022 klo 9 – 10:30 Maksuton webinaari on suunnattu kaikille nuorten kanssa työskenteleville sekä nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matalan kynnyksen palveluilla voidaan helpottaa nuorten tuensaantia.

Diakissa kehitetty nuorten digipalvelu voitti EU:n innovaatiokilpailun

Zekki-digipalvelu on valittu Euroopan parhaaksi sosiaaliseksi innovaatioksi 565 ehdokkaan joukosta. Zekissä näkyy diakilainen yhteiskehittämisen henki. Digipalvelu on kehitetty ammattikorkeakoulun ja 12 yhdistyksen yhteistyönä.

Zekki kilpailee voitosta EU:n innovaatiokilpailussa

Zekki.fi on yksi kymmenestä finalistista, jotka kisaavat Euroopan unionin Sosiaaliset innovaatiot -kilpailun voitosta. Diakissa kehitetty Zekki-digipalvelu edistää nuorten hyvinvointia ja palveluihin hakeutumista.