Siirry sisältöön

Mielihyvin duunissa hakee ratkaisuja opintojen ja työelämän haasteisiin

Graafisin elementein (liila asteriski, oranssi hymynaama) koristeltu Miten mieli voi hyvin duunissa -postaus, jossa EU-logo ja Mielihyvin duunissa -logo.
Nuorten mielenterveyden tuki työelämässä ja työelämään siirryttäessä -hanke on nyt Mielihyvin duunissa. Valtakunnallisessa hankkeessa tuetaan nuorten työntekijöiden mielenterveyttä ja työkykyä erilaisin menetelmin.

Kaipaako työyhteisönne lisää tietoa siitä, miten nuoria voi huomioida työpolkunsa alussa? Tai miten voi olla tukena, jos nuorella työntekijällä on mielenterveyden haasteita?

Kahdeksan toimijan yhteishanke järjestää vuoden 2024 aikana lukuisia maksuttomia koulutuksia sekä kokoaa tietoa työkykyä tukevista menetelmistä hankkeen verkkosivuille mielihyvinduunissa.fi 

Nuoret suunnittelevat ja toteuttavat hanketta asiantuntijoiden rinnalla. Hankkeen ilmeessä ja nimessä kuuluu nuorten ääni.

Lue lisää hankkeesta tästä verkkouutisesta.

Kiinnostuitko hankkeen toiminnasta? Voit olla yhteydessä

Hankejohtaja Mira Roinemira.roine@siltavalmennus.fi, p. 040 868 2127

Projektipäällikkö Jaana Toikkanenjaana.toikkanen@diak.fi, p. 050 401 0406

Voit myös jättää meille yhteystietosi tällä lomakkeella saadaksesi tietoa mm. hankkeen tapahtumista.

Hanketta hallinnoi Silta-Valmennusyhdistys ja sen osatoteuttajia ovat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Kuntoutussäätiö, Mielenterveyden keskusliitto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Valo-Valmennusyhdistys, Vaasan yliopisto ja Väestöliiton Hyvinvointi Oy.

Hankkeen rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö EU:n elpymis- ja palautumistukivälineestä (RRF) osana Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jolla tuetaan hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kasvua. Hanke on käynnissä 1.9.2023–31.3.2025.