Siirry sisältöön

Erillishaku terveydenhoitajaksi (AMK) – sairaanhoitaja (AMK)- tai kätilö (AMK) -tutkinnon suorittaneille

Seuraava hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Jos olet sairaanhoitaja (AMK) tai kätilö (AMK) ja olet suorittanut Diakin avoimessa ammattikorkeakoulussa Terveydenhoitajaopintoja sairaanhoitajille ja kätilöille -osaamiskokonaisuutta, voit hakea terveydenhoitaja (AMK) -koulutukseen tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa 1.–15.11.2023.

Hakeminen

Hae terveydenhoitaja (AMK) -koulutukseen erillishaussa Opintopolku.fi-palvelussa.

Voit hakea, jos olet suorittanut avoimessa AMK:ssa Terveydenhoitajaopintoja sairaanhoitajille ja kätilöille -osaamiskokonaisuuden opintoja 16 opintopistettä  hakuajan loppuun mennessä.

Kaikki hakuajan päättymiseen mennessä jätetyt hakemukset tarkistetaan ennen opiskelijavalintaa. Diakin avoimen AMK:n opiskelijoilta suoritetut opintopisteet tarkistetaan Diakin opintorekisteristä.


Liitteet

Sinun ei tarvitse toimittaa hakemukseesi liitteitä. Näemme Diakin avoimessa AMK:ssa tekemäsi suoritukset suoraan MyDiakista.


Opiskelijavalinta

Opiskelijavalinta tehdään osaamiskokonaisuudessa suoritettujen opintopisteiden määrän perusteella. Jos olet suorittanut vaaditut opintopisteet hakuajan loppuun  mennessä, sinulle voidaan tarjota opiskelupaikkaa.

Opiskelupaikan vastaanotosta ja lukuvuosi-ilmoittautumisen tekemisestä ohjeistetaan hyväksymiskirjeessä.


Terveydelliset vaatimukset

Sosiaali- ja terveysalalle ja humanistiselle ja kasvatusalalle hakevan terveydentilan ja toimintakyvyn tulee olla sellainen, että hän kykenee opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin ja harjoitteluun.

Tutustu ennen hakemista ajantasaisiin sosiaali- ja terveysalan sekä humanistisen ja kasvatusalan terveydentila- ja toimintakykysuosituksiin Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolla.


Opintojen alkaminen

Opintojen alkamisesta ohjeistetaan lähempänä erillishakua.


Lisätietoja

Voit kysyä lisätietoja Diakin hakijapalveluista.

hakijapalvelut@diak.fi
p. 0400 725 384 (ma–to klo 10–11 ja 12–14, pe suljettu)