Hakuaikataulu, kevät 2018

Huomioithan, että kevään yhteishaussa on kaksi erillistä hakuaikaa, joista ensimmäisessä haetaan vieraskieliseen koulutukseemme ja jälkimmäisessä (hakuaika II) suomenkielisiin koulutuksiimme.

Tutustu englanninkielisten AMK- ja YAMK-tutkintojen hakuaikatauluun englanninkielisillä sivuilla.

Aikataulu

14.3. klo 8.00Hakuaika II alkaa ja haku avautuu.Hakulomake täytetään Opintopolussa.
28.3. klo 15.00 Hakuaika II päättyy ja haku sulkeutuu. Asioimistulkkauksen koulutukseen hakevat toimittavat todistuksen suomen kielen taidostaan tähän aikaan mennessä.
5.4. klo 15.00Erityisjärjestelyt: Jos sosiaali- ja terveysalalle hakeva tarvitsee valtakunnalliseen esivalintakokeeseen liittyviä erityisjärjestelyjä, ne täytyy hakea erillisellä hakemuksella tähän mennessä. Ohjeet ja lomakkeet löytyvät osoitteesta soteli.metropolia.fi.
13.4. klo 15.00Hakemuksen liitteiden on oltava perillä korkeakoulussa. Varsinaisen valintakokeen eritysjärjestelypyynnöt oltava korkeakoulussa.
18.4. klo 16.00Viittomakielen ja tulkkauksen koulutuksen etukäteistehtävä liitteineen on palautettava tähän mennessä.Palauta etukäteistehtävä sähköisesti Lyyti-järjestelmän kautta.
19.4. Sosiaali- ja terveysalan koulutusten valtakunnallinen sähköinen esivalintakoe järjestetään.
Toukokuu Valintakoekutsut lähetetään.
Touko-kesäkuu Valintakokeet järjestetään. Katso oman koulutuksesi päivä Opintopolku-palvelusta.
28.6. Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään.
10.7. klo 15.00Korkeakoulupaikka on otettava vastaan tähän mennessä. Opiskelupaikan vastaanottamistavoista ilmoitetaan hyväksymiskirjeessä.
31.7. klo 15.00 Varasijoilta hyväksyminen päättyy.