Siirry sisältöön

opiskelu

Koronaviruksen aiheuttamat toimet Diakissa lukukauden alussa

Diak on varautunut etukäteen koronaviruksen pahenemiseen ja suuri osa alkuvuoden opetuksesta on jo siirretty etäopetukseksi opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistusten mukaisesti. Kampuksilla tapahtuu ainoastaan välttämätön lähiopetus.

Opiskele vammaisalaa Diakin avoimessa AMK:ssa

Vielä ehdit ilmoittautua keväällä 2022 alkaviin vammaisalan opintoihin – toimi pian!

Diakista valmistuu 306 opiskelijaa syyslukukaudella 2021

Diakin valmistujaisjuhlia vietetään maanantaina 20.12.2021 verkkotilaisuutena.

Asioimistulkkauksen koulutusohjelman 10-vuotisjuhlaseminaari torstaina 16.12.

Huom.! Koronatilanteen vuoksi seminaari järjestetään kokonaan verkkototeutuksena. Pääset seuraamaan seminaaria Youtubessa torstaina 16.12. klo 16 alkaen osoitteessa https://youtu.be/4c6J7pv-ZVA. Diakonia-ammattikorkeakoulun asioimistulkkauksen koulutusohjelma täyttää 10 vuotta.

Ilmoittaudu Diakin avoimen AMK:n polkuopintoihin!

Onko tavoitteenasi ammattikorkeakoulututkinto? Diakin avoimen AMK:n polkuopinnoissa voit suorittaa eri tutkintojen ensimmäisten lukukausien opinnot. Ilmoittautumisaika on 1.12.–12.12.

Tervetuloa nauttimaan ilmainen joulupuuro kampuksellasi!

Tiesitkö, että Diakonia-ammattikorkeakoulu täyttää tänä vuonna 25 vuotta? Sen kunniaksi tarjoamme kaikille opiskelijoillemme ilmaisen joulupuurolounaan jokaisella kampuksellamme.

Diakin YAMK-opinnäytetyölle Sivellin-palkinto

Diakonian tutkimuksen seura myöntää vuoden 2021 Sivellin-palkinnon Diakissa valmistuneelle YAMK-opinnäytetyölle, jonka aiheena on työntekijän harkinta diakoniatyön taloudellisessa avustamisessa.

Diakin kampusrakenne uudistuu vuonna 2023

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallitus on yksimielisesti päättänyt 26.10.2021 järjestetyssä kokouksessaan uudistaa Diakin kampusrakennetta toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntusen esityksen mukaisesti.

Miksi opiskella työnohjaajaksi Diakissa?

Diakonia-ammattikorkeakoulu järjestää jälleen suositun työnohjaajakoulutuksen. Koulutus on laajuudeltaan 70 opintopistettä. Se alkaa maaliskuussa 2022 ja kestää vuoteen 2024 saakka. Hakuaika koulutukseen on käynnissä 30.11. asti. 

Verkkokurssit ovat keino kotikansainvälistyä: ”Opin sosiaalijärjestelmän toiminnasta eri maissa”

Laura Linnakoski osallistui viime keväänä VirCampin englanninkieliselle verkkokurssille. Hän kannustaa myös muita sosionomiopiskelijoita osallistumaan rohkeasti kursseille, sillä ne ovat erinomainen keino kotikansainvälistyä.