Siirry sisältöön

 

Diakin palvelujen lisäksi oppimiseen ja hyvinvointiin on saatavilla tukea myös muualta.

Tässä muutamia linkkejä muiden palveluntarjoajien verkkosivuille.

  • Kuntoutussäätiö tarjoaa oppimisen tukea, mukaan lukien neuvontapalveluita, yksilöllistä etävalmennusta ja ryhmätoimintaa, nuorille ja aikuisille, joilla on oppimisvaikeuksia ja niihin liittyviä mielenterveyden haasteita. Lisätietoja oppimisvaikeuksista löydät osoitteesta Oppimisvaikeus.fi.
  • Erilaisten oppijoiden liitto tarjoaa tukea, tietoa, neuvontaa sekä koulutusta oppimisvaikeuksiin sekä muihin oppimisen haasteisiin. Heidän koulutus- ja tapahtumakalenteriinsa pääset seuraavasta linkistä Tapahtumat – Erilaisten oppijoiden liitto ry (eoliitto.fi)
  • Mielenterveystalo tarjoaa omahoito-ohjelmia oireisiin, elämäntilanteisiin ja mielen hyvinvointiin. Omahoito-ohjelmat ovat asiantuntijoiden laatimia kokonaisuuksia, joiden avulla saat tukea tilanteeseesi. Omahoito-ohjelmien avulla voit parantaa hyvinvointiasi silloin, kun sinulla on huoli mielenterveydestäsi.
  • Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveystyötä tekevä järjestö, joka tarjoaa opiskelijalle tietoa, tukea ja toimintaa mielenterveyden edistämiseen sekä haasteista selviämiseen. Palvelut pitävät sisällään mm. testit, chatin, ryhmät, vertaisryhmät ja apua yksinäisyyteen.
  • Mieli ry perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy vahvistamalla kaikkien Suomessa asuvien mielen hyvinvointia. Mieli ry:n kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua kriisiin. Kriisipuhelin päivystää suomeksi 24 tuntia vuorokaudessa. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti numeroon 09 2525 0111.
  • YTHS tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja. Valtakunnallinen palvelunumero: Yleis- ja mielenterveys p. 046 710 1073.