Siirry sisältöön

Kirjasto- ja tietopalvelut kampuksilla ja verkossa

Diakin kirjasto- ja tietopalvelut ovat kaikkien käytettävissä kampuksilla ja verkossa. Tarjoamme ajantasaista ja monipuolista tietoa.

Kokoelmissamme on aineistoa erityisesti seuraavilta aloilta: diakonia, kasvatus, sosiaali- ja terveysala, monikulttuurisuus, viittomakieli ja tulkkaus.

Näiltä sivuilta saat tietoa Diakin kirjasto- ja tietopalveluista. Jos et löydä sivuilta etsimääsi, katso Usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys kampusten kirjastoihin.

Kirjaston kokoelman löydät Diak Finnasta.

Palvelemme ympäri Suomen

Kirjasto palvelee kaikilla Diakin kampuksilla:

Tuotamme kirjasto- ja tietopalvelut myös Kehitysvammaliitolle, Step-koulutukselle (Pieksämäen kampus)  ja Turun kristilliselle opistolle.


Ajankohtaista

Helsingin kirjaston aukioloaika muuttuu vuoden alusta

Helsingin kirjaston aukioloaika muuttuu vuoden alusta. Kirjasto avoinna arkisin 9.1. lähtien klo 8-18. Henkilökunta paikalla klo 10-16. Tarkista aukioloajat Diak Finnasta.

Diak kehittää opetustaan ja palveluitaan opiskelijapalautteen perusteella 

Kehittääkseen toimintaansa ja laatuaan, Diak kerää opiskelijoilta säännöllisesti palautetta opintoihin liittyen. Palautteenanto on hyvä tapa vaikuttaa Diakin opetuksen ja palvelujen kehittämiseen.

Poikkeuksia kirjaston aukioloajoissa joulukuussa

Helsinki: torstai 15.12. omatoimikirjasto klo 8-18 perjantai 23.12. omatoimikirjasto klo 8-16 viikko 52 suljettu Oulu: suljettu 21.12.-30.12. Pieksämäki: suljettu 21.12.-30.12. Tarkista aukioloajat aina Diak Lue lisää

Diakin kirjasto Facebookissa