Kirjasto- ja tietopalvelut kampuksilla ja verkossa

Diakin kirjasto- ja tietopalvelut ovat kaikkien käytettävissä kampuksilla ja verkossa. Tarjoamme ajantasaista ja monipuolista tietoa.

Kokoelmissamme on aineistoa erityisesti seuraavilta aloilta: diakonia, kasvatus, sosiaali- ja terveysala, monikulttuurisuus, viittomakieli ja tulkkaus.

Näiltä sivuilta saat tietoa Diakin kirjasto- ja tietopalveluista. Jos et löydä sivuilta etsimääsi, katso Usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys kampusten kirjastoihin.

Kirjaston kokoelman löydät Diak Finnasta.

Palvelemme ympäri Suomen

Kirjasto palvelee kaikilla Diakin kampuksilla:

Tuotamme kirjasto- ja tietopalvelut myös Kehitysvammaliitolle, Seurakuntaopistolle (Pieksämäen kampus)  ja Turun kristilliselle opistolle.


Ajankohtaista

En selviäsi sen paremmin työstäni kuin opinnoista ilman kirjastoamme” – kirjaston käyttäjäkyselyn tuloksien kertomaa

Keväällä järjestettiin amk-kirjastojen käyttäjäkysely, jossa Diakia kirjastopalveluita arvioi 372 asiakasta. 90 % vastauksista edusti opiskelijoiden mielipiteitä. Amk-kirjastoja arvioi kyselyssä kaiken kaikkiaan 5751 kirjastopalveluiden käyttäjää. Lue lisää

Kirjasto palaa normaaleihin aukioloaikoihin kesän jälkeen

Tarkista kirjastojen aukioloajat Diak Finnasta

Kirjaston palvelut kesä 2020

Tarkista Helsingin ja Oulun kirjastojen aukioloajat Diak Finnasta. Pieksämäen kampuksen kirjastossa voi asioida soittamalla etukäteen p. 040-356 0727. Lisätietoa kirjaston Libguides-oppaasta 

Diakin kirjasto Facebookissa