Kirjasto- ja tietopalvelut kampuksilla ja verkossa

Diakin kirjasto- ja tietopalvelut ovat kaikkien käytettävissä kampuksilla ja verkossa. Tarjoamme ajantasaista ja monipuolista tietoa.

Kokoelmissamme on aineistoa erityisesti seuraavilta aloilta: diakonia, kasvatus, sosiaali- ja terveysala, monikulttuurisuus, viittomakieli ja tulkkaus.

Näiltä sivuilta saat tietoa Diakin kirjasto- ja tietopalveluista. Jos et löydä sivuilta etsimääsi, katso Usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys kampusten kirjastoihin.

Kirjaston kokoelman löydät Diak Finnasta.

Palvelemme ympäri Suomen

Kirjasto palvelee kaikilla Diakin kampuksilla:

Tuotamme kirjasto- ja tietopalvelut myös Kehitysvammaliitolle, Seurakuntaopistolle (Pieksämäen kampus)  ja Turun kristilliselle opistolle.


Ajankohtaista

Diakin kirjastoissa poikkeuksia palveluaikoihin tiistaina 3.11.

Helsinki: omatoimikirjasto koko päivän Oulu: suljettu Pieksämäki: omatoimikirjasto koko päivän

Diakin kirjastoissa poikkeuksia palveluajoissa 27.,28., ja 29.10.

Diakin pääsykokeiden vuoksi Diakin kirjastoissa poikkeuksia asiakaspalveluaikoihin ti. 27.10., ke. 28.10. ja to. 29.10. Helsinki: asiakaspalvelu klo 10-16, omatoimiakirjasto klo 8-10 ja 16-20 Oulu: Lue lisää

Kirjaston tietojärjestelmässä katkos versiopäivityksen vuoksi keskiviikkona 7.10.

Katkon aikana lainaus tai palautus automaateilla ei ole mahdollista. Diak Finna -verkkokirjastossa (diak.finna.fi) eivät näy kirjojen saatavuustiedot, kirjoja ei myöskään voi varata eikä lainoja Lue lisää

Diakin kirjasto Facebookissa