Kirjasto- ja tietopalvelut kampuksilla ja verkossa

Diakin kirjasto- ja tietopalvelut ovat kaikkien käytettävissä kampuksilla ja verkossa. Tarjoamme ajantasaista ja monipuolista tietoa.

Kokoelmissamme on aineistoa erityisesti seuraavilta aloilta: diakonia, kasvatus, sosiaali- ja terveysala, monikulttuurisuus, viittomakieli ja tulkkaus.

Näiltä sivuilta saat tietoa Diakin kirjasto- ja tietopalveluista. Jos et löydä sivuilta etsimääsi, katso Usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys kampusten kirjastoihin.

Kirjaston kokoelman löydät Diak Finnasta.

Palvelemme ympäri Suomen

Kirjasto palvelee kaikilla Diakin kampuksilla:

Tuotamme kirjasto- ja tietopalvelut myös Kehitysvammaliitolle, Seurakuntaopistolle (Pieksämäen kampus)  ja Turun kristilliselle opistolle.


Ajankohtaista

Kirjaston aukioloajat 3.5. – 7.5.

Helsinki: Omatoimikirjasto klo 8 – 19 Oulu: Omatoimikirjasto klo 9 – 16, henkilökunta paikalla klo 12 – 14 Pieksämäki: Omatoimikirjasto klo 9 – 14 Lue lisää

Diakin kampuskirjastojen aukioloajat 8.3. – 30.4.

Helsinki ma – pe klo 8 – 17. Kampuksen ulko-ovi lukossa, vahtimestari päästää sisälle. (omatoimi) Oulu ma – to klo 9 – 16, pe Lue lisää

Helsingin kirjaston aukioloajat 1.3. – 5.3.

Kirjastossa omatoimiaika klo 8 – 16. Ei työskentelyä kirjaston tiloissa. Tarkista kampuskirjastojen aukioloajat aina Diak Finnasta!

Diakin kirjasto Facebookissa