Lähde vaihtoon tai kansainvälisty kotona!

Diakissa sinulla on lukuisia vaihtoehtoja hankkia kansainvälisyysosaamista opintojesi aikana.

Kaikki Diakin tutkinnot mahdollistavat opiskelija- ja/tai harjoitteluvaihdon ulkomailla. Kansainvälinen opiskelija- tai harjoitteluvaihto avaa ovia työelämään, kasvattaa kulttuuritietämystä ja tuo uutta perspektiiviä omaan arkeen.

Vaihto on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia ja haastaa itseään!

Hyödynnä Diakin kansainvälinen partneriverkosto Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa ja lähde ulkomaille joko suorittamaan työharjoittelujakso tai teoriaopintoja.

Opiskelija- ja harjoittelijavaihto

Tutustu Diakin vaihtokohteisiin näillä sivuilla.

Tarkempaa tietoa kohteista on saatavilla Mobility Online -hakuportaalista. Hae vaihtoon täyttämällä hakulomake. Vaihtojaksoihin kannattaa varautua hyvissä ajoin, sillä vaihtoon kuuluvat esimerkiksi hakuprosessi ja valmennuskurssi.

Voit harkintasi mukaan etsiä harjoittelupaikan myös itsenäisesti. Euroopan harjoitteluvaihdoissa Diak osallistuu Erasmus+-ohjelmaan.


Kotikansainvälisyys

Vaihto on jo ohi, mutta kaipaat silti kansainvälisyyttä elämääsi? Estääkö elämäntilanne vaihtoon lähtemisen? Diak tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia kansainvälistyä poistumatta kotimaasta!

Omia kansainvälisyysvalmiuksiasi voit parantaa opiskelemalla vieraita kieliä ja monikulttuurisuuden opintokokonaisuuksia. Osallistu myös Diakissa järjestettäviin kansainvälisiin tapahtumiin ja projekteihin.

Diakin opiskelijakunta O’Diakon kautta voit ryhtyä kansainvälisten opiskelijoiden tutoriksi. Kv-tutor auttaa ja opastaa meille muualta saapuvia opiskelijoita sopeutumisessa, käytännön asioissa sekä suomalaiseen kulttuuriin tutustumisessa.


Lisätietoja

Omia kansainvälistymistavoitteita kannattaa hahmotella jo opintojen alkuvaiheista lähtien. Voit keskustella kansainvälisyydestä opinto-ohjaajan, opettajien tai sekä kansainvälisten koordinaattoreiden kanssa.

Saat Diakin kv-koordinaattoreihin nopeimmin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen international.office@diak.fi.

Vastaanotto ja kv-neuvonta

Kv-liikkuvuuspalvelut auttavat kaikkien kampusten opiskelijoita, tarjolla on ohjausta kasvotusten, etäyhteyksin ja Collaboraten kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Sonja Valjus
Email. international.office@diak.fi

Korona epidemiasta johtuen tapaamiset järjestetään sähköisesti.