Lähde vaihtoon tai kansainvälisty kotona!

Diakissa sinulla on lukuisia vaihtoehtoja hankkia kansainvälisyysosaamista opintojesi aikana.

Kaikki Diakin tutkinnot mahdollistavat opiskelija- ja/tai harjoitteluvaihdon ulkomailla. Kansainvälinen opiskelija- tai harjoitteluvaihto avaa ovia työelämään, kasvattaa kulttuuritietämystä ja tuo uutta perspektiiviä omaan arkeen.

Vaihto on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia ja haastaa itseään!

Opiskelija- ja harjoittelijavaihto

Tutustu Diakin vaihtokohteisiin näillä sivuilla.

Hae vaihtoon täyttämällä hakulomake hyvissä ajoin.

Voit harkintasi mukaan etsiä harjoittelupaikan myös itsenäisesti. Euroopan harjoitteluvaihdoissa Diak osallistuu Erasmus+-ohjelmaan.


Kotikansainvälisyys

Vaihto on jo ohi, mutta kaipaat silti kansainvälisyyttä elämääsi? Estääkö elämäntilanne vaihtoon lähtemisen? Diak tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia kansainvälistyä poistumatta kotimaasta!

Omia kansainvälisyysvalmiuksiasi voit parantaa opiskelemalla vieraita kieliä ja monikulttuurisuuden opintokokonaisuuksia. Osallistu myös Diakissa järjestettäviin kansainvälisiin tapahtumiin ja projekteihin.

Diakin opiskelijakunta O’Diakon kautta voit ryhtyä kansainvälisten opiskelijoiden tutoriksi. Kv-tutor auttaa ja opastaa meille muualta saapuvia opiskelijoita sopeutumisessa, käytännön asioissa sekä suomalaiseen kulttuuriin tutustumisessa.


Lisätietoja

Omia kansainvälistymistavoitteita kannattaa hahmotella jo opintojen alkuvaiheista lähtien. Voit keskustella kansainvälisyydestä opinto-ohjaajan, opettajien tai sekä kansainvälisten koordinaattoreiden kanssa.