Siirry sisältöön

Opiskelijakunta O’Diako kuuluu kaikille

O'Diakon logo.

O’Diako on kaikkien Diakin opiskelijoiden opiskelijakunta kampuksesta ja koulutuksesta riippumatta. Myös avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat halutessaan liittyä O’Diakon jäseniksi.

O’Diakon toiminta ja tapahtumat

Opiskelijakunta on vahvasti läsnä diakilaisten arjessa. O’Diako vastaa muun muassa kaikkien kampusten tutortoiminnasta, huolehtii opiskelijoiden oikeuksista sekä hyvinvoinnin edistämisestä ja on opiskelijoiden käytettävissä, kun he tarvitsevat tukea tai apua.

O’Diako tarjoaa opiskelijoille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, tapahtumia laidasta laitaan ja monenlaisia muita etuja, kuten tapahtumalippuja ja tuotteita alennettuun hintaan.


O’Diakon edustajisto ja hallitus

O’Diakossa ylintä päätäntävaltaa käyttää opiskelijoista muodostettu edustajisto, johon voi hakea syksyisin järjestettävässä haussa, jota voi seurata myös vaalit. Edustajisto valvoo hallituksen toimintaa ja toimii läheisessä yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen kanssa.

Edustajistoon voi hakea kuka tahansa O’Diakon jäsen. Edustajisto päättää O’Diakon toimintasuunnitelmasta, talousarviosta sekä tärkeimmistä henkilövalinnoista.

O’Diakon hallituksen puheenjohtaja vastaa kaikesta opiskelijakunnan operatiivisen toiminnan koordinoinnista ja toteutuksesta kullakin kampuksella paikallisten tuella. Hallituksen puheenjohtaja toimii myös lähiesihenkilönä opiskelijakunnan työntekijöille, jotka osaltaan vastaavat opiskelijakunnan hallinnosta, tutoroinnista ja viestinnästä.

Jokaisella kampuksella on myös oma puheenjohtajansa, joka toimii samalla hallituksen varapuheenjohtajana. Kampuspuheenjohtajat vastaavat edunvalvonnasta ja koordinoivat oman kampuksensa toimintaa tutoroinnin vastaavan ja tapahtumavastaavan kanssa.


Liity jäseneksi!

Liity O’Diakon jäseneksi ja pääset osaksi ainutlaatuista yhteisöä lämminhenkisessä opiskelijakunnassa!


Yhteystiedot

O’Diakon nettisivut
O’Diako Facebookissa
O’Diako Instagramissa

Sanja Laitinen-Lindelöf
hallituksen puheenjohtaja
sanja.laitinen-lindelof@odiako.fi