Siirry sisältöön

Opiskelijakunta O’Diako kuuluu kaikille

O’Diako on kaikkien Diakin opiskelijoiden opiskelijakunta kampuksesta ja koulutuksesta riippumatta. Myös avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat halutessaan liittyä O’Diakon jäseniksi.

O’Diakon toiminta ja tapahtumat

Opiskelijakunta on vahvasti läsnä diakilaisten arjessa. O’Diako vastaa muun muassa kaikkien kampusten tutortoiminnasta, huolehtii opiskelijoiden oikeuksista sekä hyvinvoinnin edistämisestä ja on opiskelijoiden käytettävissä, kun he tarvitsevat tukea tai apua.

O’Diako tarjoaa opiskelijoille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, tapahtumia laidasta laitaan ja monenlaisia muita etuja, kuten tapahtumalippuja ja tuotteita alennettuun hintaan.


O’Diakon edustajisto, hallitus ja paikallisjaostot

O’Diakossa ylintä päätäntävaltaa käyttää 12 henkilön ja heidän varahenkilöidensä muodostama edustajisto, jossa kaikki kampukset ovat edustettuina.

Edustajistoon voi hakea kuka tahansa O’Diakon jäsen. Edustajisto päättää O’Diakon toimintasuunnitelmasta, talousarviosta sekä tärkeimmistä henkilövalinnoista.

Käytännön toiminnasta on vastuussa O’Diakon hallitus, joka vastaa kaikesta opiskelijatoiminnasta.

O’Diakon paikalliset toimijat huolehtivat paikallistason edunvalvonnasta, tutoroinnista, liikuntapalveluista sekä järjestävät tapahtumia omalla kampuksella.


Liity jäseneksi!

Liity O’Diakon jäseneksi ja pääset osaksi ainutlaatuista yhteisöä lämminhenkisessä opiskelijakunnassa!