Tervetuloa opiskelijaksi Helsingin-kampukselle! Kevät 2020

Tältä sivulta saat tietoa mm. opintojen aloituspäivistä ja kevään opiskelijatapahtumista. Klikkaa oman koulutuksesi otsikkoa!

Olethan jo varmistanut opiskelupaikkasi ja toimittanut tarvittaessa todistuskopiot? Jos et, tutustu ensin kaikkien uusien opiskelijoiden yhteiseen infosivuun.


Opiskelijakortti ja opiskelija-alennukset

Opiskelijakortin tilaamiseen liittyvät ohjeet ovat opiskelijakuntamme O’Diakon nettisivuilla.

VR: digitaalisen opiskelijakortin hankkiessasi et tarvitse erikseen VR:n opiskelijatodistusta. Mikäli et hanki digitaalista opiskelijakorttia ja haluat hyödyntää VR:n opiskelija-alennuksia, tulosta ja täytä VR:n opiskelijatodistus ja hae siihen allekirjoitus ja leima opintotoimistosta opintojen alettua.

Matkahuolto: digitaalisen opiskelijakortin hankkiessasi et tarvitse erikseen Matkahuollon opiskelijakorttia. Mikäli et hanki digitaalista opiskelijakorttia ja haluat hyödyntää Matkahuollon opiskelija-alennuksia, tulosta todistus opiskelijakortin saamiseksi ja hae siihen allekirjoitus ja leima opintotoimistosta opintojen alettua. Todistuksen avulla saat ostettua Matkahuollon opiskelijakortin.

HSL: jos ostat opiskelijan kausilipun HSL-sovelluksella, opiskeluoikeus ja sen kesto tarkastetaan sähköisesti Opetushallituksen Koski-palvelusta, jolloin et tarvitse erillistä opiskelutodistusta. Jos ostat opiskelijan kausilipun fyysiselle matkakortille, tulosta HSL:n opiskelijalippuhakemus ja hae siihen allekirjoitus ja leima opintotoimistosta opintojen alettua.

Kelan ateriatuki: digitaalisen opiskelijakortin hankkiessasi et tarvitse erikseen Kelan ateriatukikorttia vaan saat opiskelijakorttia näyttämällä opiskelija-aterian hinnasta alennuksen ravintoloissa, jotka ovat mukana Kelan ateriatuessa. Mikäli et hanki digitaalista opiskelijakorttia, saat Kelan ateriatukikortin opintotoimistosta opintojen alettua.


Hyväksymistodistukset ja lomakkeet

Jos tarvitset opiskelijavalinnan tuloskirjeen lisäksi erillisen hyväksymistodistuksen, voit pyytää sen kampuksesi opintotoimistosta. Läsnäolotodistuksen sekä mahdolliset alennustodistukset ja -lomakkeet (esim. Kelan ateriatukikortti) saat opintotoimistosta opintojen alettua.

Jos TE-palveluihin koulutuspalvelun tuottajan selvityksen TE-toimistolle työttömyysetyydella tuettavaksi suunnitelluista opinnoista (TEM621), toimita esitäyttämäsi lomake opintotoimistoon.  Jos käytät sähköpostia, otathan huomioon tietoturvan.


Kulkuyhteydet kampukselle

Helsingin-kampuksella ei ole parkkipaikkoja. Suosittelemme siis liikkumista julkisilla liikennevälineillä. Voit tarkistaa sujuvimman reitin Reittioppaasta.


Voi hyvin opinnoissasi

Käytössäsi on erilaisia hyvinvointia ja oppimista tukevia palveluita ja ryhmiä, joihin pääset tutustumaan nettisivuillamme.

Jos koet tarvitsevasi opinnoissasi tai jaksamisessasi lisätukea, ota suoraan yhteys kuraattoriin, terveydenhoitajaan, oppilaitospastoriin tai omaan opinto-ohjaajaasi. Voitte pohtia yhdessä vaihtoehtoja opintojen etenemisen turvaamiseksi ja mahdollisen lisäavun saamiseksi.

Yksittäisiin opintosuorituksiin liittyvissä asioissa voit neuvotella suoraan opintosuorituksesta vastaavan opettajan kanssa.


Sosiaali- ja terveysalan terveydentilasuositukset

Terveydentilan ja toimintakyvyn tulee olla sellainen, että opiskelija kykenee opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin ja harjoitteluun. Lisätietoja edellytettävästä terveydentilasta antaa terveydenhoitaja Merja Toivainen, p. 050 402 5620.

Alalle hakeutuvan tulee huomioida, että

 • opiskelu ja ammatissa toimiminen edellyttävät hyvää henkistä tasapainoa
 • ala ei sovellu huumeiden käyttäjälle eikä alkoholin tai lääkkeiden ongelmakäyttäjälle
 • esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet, krooniset ihosairaudet, allergiat ja mielenterveyden häiriöt voivat muuttua terveydelliseksi ongelmaksi opiskeluaikana tai myöhemmin työelämässä
 • useissa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköissä hoidetaan infektioille alttiita potilaita/asiakkaita ja niissä työskentely edellyttää henkilökunnalta kunnossa olevaa rokotussuojaa, johon kuuluu myös vuosittain uusittava kausi-influenssarokotus. Lue lisää rokotussuojasta seuraavasta kappaleesta.

Rokotukset

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijalla tulee olla voimassa tartuntatautilain ja tartuntatautiasetuksen mukaiset rokotukset.

Varmista ennen opintojen alkua, että sinulla on voimassa seuraavat rokotukset:

 • tetanus–difteria (jäykkäkouristus–kurkkumätä)
 • poliorokotus; 3–4 annettua rokotusta riittää
 • MPR (tuhkarokko-, sikotauti- ja vihurirokko); kaikilla hoitoalan oppilaitoksiin valituilla pitää olla kaksi MPR-rokotusta tai tuhkarokko sairastettuna
 • vesirokkorokotus tai vesirokko sairastettuna.

Yllä mainittujen rokotusten lisäksi kannattaa hankkia tiedot sinulle aikaisemmin annetuista A- ja/tai B-hepatiitti-rokotuksista. Opiskelun aikana saattaa tulla tilanteita, jolloin nopeasti saatavilla oleva tieto annetuista B-hepatiitti-rokotuksista on tärkeä.

Kerää tiedot rokotuksistasi esimerkiksi terveyskorttiin, tai tulosta ne potilastietojärjestelmästä.

Tutustu jo ennen opintojen alkua myös THL:n sivuihin, joilla kerrotaan opiskelijan rokotuksista.

Sairaanhoitaja (AMK)

Opintojen aloitus

Opintopolkunsa alusta asti aloittavat

Opinnot alkavat maanantaina 13.1.2020 klo 9.00 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki. Aloituspäivään osallistuminen on välttämätöntä.

Ota mukaasi

 • haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset
 • kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Päivän aikana tapaat uuden opiskelijaryhmäsi ja saat tärkeää tietoa opintojen aloituksesta sekä opiskelusta Diakissa. Saat myös tunnukset Diakin sisäiseen verkkoon.

Opinto-ohjaajasi on Kati Juujärvi. Opon tavoitat sähköpostitse 18.12.2019 saakka ja taas 7.1.2020 alkaen osoitteesta kati.juujarvi@diak.fi.

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus hyödyntää aiempaa osaamistaan ja nopeuttaa opintojaan. Tämä vaatii osaamisen osoittamista opintojen alussa verkkotestein ja AHOT-menettelyn avulla. Lähihoitajataustaisille opiskelijoille järjestetään info lähihoitajapolusta jo joulukuussa maanantaina 16.12.2019 klo 16–17.30 luokassa 331. Mikäli haluat osallistua etäyhteyden kautta, ole yhteydessä opinto-ohjaajaan niin saat linkin sähköpostiisi. Lähihoitajataustaisten opiskelijoiden opinnot alkavat maanantaina 13.1.2020 klo 9.00.


Aiempia alan opintoja tai muita korkeakouluopintoja suorittaneet

Kuulut tähän ryhmään, jos sinulla on

 • sosiaali-, terveys- tai lähialan opistotutkinto (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, diakonissa, huom. ei lähihoitaja)
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulututkinto (esim. fysioterapeutti, AMK)
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja (esim. avoimessa AMK:ssa tai yliopistossa saman alan opintoja, tai jos tutkinto on jäänyt aiemmin kesken)

Ota yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi Kati Juujärveen sähköpostilla viimeistään 8.12.2019. Otsikoi sähköpostisi A48sh opon ohjausaika ja kerro viestissä tarkkaan aiempi koulutuksesi ja opintosi. Ohjausaikasi on aikavälillä 4.–11.12.2019. Ehdota useampia sinulle sopivia aikoja tällä ajanjaksolle.

Tapaamisessa tehdään aiempien opintosuoritustesi perusteella alustava opintosuunnitelma kevään opinnoistasi, mikäli opintosi poikkeavat opintonsa alusta alkavan ryhmän opinnoista.

Varaudu siihen, että opintosi saattavat alkaa jo 7.1.2020 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki tai verkossa tehtävinä opintoina. Muunto-opiskelijoiden infopäivä on 9.1.2020. Osallistumisesta tähän infopäivään sovimme ohjausajallasi. Läsnäolo tässä infopäivässä on välttämätöntä, jos kanssasi sovitaan poikkeavasta opintojen aloittamisrytmistä.


Kevään aikataulut

Ryhmätunnuksesi on A48sh. Löydät tunnuksen avulla ryhmäsi lukujärjestyksen Diakin Lukkarikoneesta 13.12.2019 alkaen. Katso Lukkarikoneen ohje. Ennen tätä voit tutustua kevätlukukauden lähipäivätaulukkoon Aikataulut ja ilmoittautuminen -sivulla. Muutokset lähipäivissä ovat mahdollisia.


Opetussuunnitelma

Opetussuunnitelmaan voit tutustua koulutuksen omalla sivulla.

Sosionomi (AMK)

Opintojen aloitus

Opintopolkunsa alusta asti aloittavat

Opinnot alkavat perjantaina 17.1.2020 klo 8.30 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki. Aloituspäivään ja muuhun lähiopetukseen osallistuminen on välttämätöntä.

Ota mukaasi

 • haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset
 • kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Päivän aikana tapaat uuden opiskelijaryhmäsi ja saat tärkeää tietoa opintojen aloituksesta sekä opiskelusta Diakissa. Saat myös tunnukset Diakin sisäiseen verkkoon.

Opinto-ohjaajasi on Pihla Nortela. Opon tavoitat tarvittaessa sähköpostitse 18.12.2019 saakka ja taas 7.1.2020 alkaen osoitteesta pihla.nortela@diak.fi.


Aiempia alan opintoja tai muita korkeakouluopintoja suorittaneet

Kuulut tähän ryhmään, jos sinulla on

 • sosiaali-, terveys- tai lähialan opistotutkinto (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, diakonissa, sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja, diakoni, kirkon nuorisotyönohjaaja)
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi AMK)
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja (esim. avoimessa AMK:ssa tai yliopistossa saman alan opintoja, tai jos tutkinto on jäänyt aiemmin kesken).

Huom! Lähihoitajatutkinnon suorittaneet aloittavat opintonsa alusta aloittavan ryhmän mukana 17.1.2020. Siksi lähihoitajataustaisia ei pyydetä varaamaan etukäteen ohjausaikaa.

Ota yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi Pihla Nortelaan sähköpostilla viimeistään 5.12.2019. Otsikoi sähköpostisi A48sos opon ohjausaika ja kerro viestissä tarkkaan aiempi koulutuksesi ja opintosi.

Ohjausaikasi tulee olemaan 5.–11.12.2019 välisenä aikana. Saat tiedon tarkasta ohjausajastasi sähköpostiisi 5.12.2019 mennessä.

Tapaamisessa tehdään aiempien opintosuoritustesi perusteella alustava opintosuunnitelma kevään opinnoistasi, jos opintosi poikkeavat opintonsa alusta alkavan ryhmän opinnoista.

Varaudu siihen, että opintosi saattavat alkaa jo 7.1.2020 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki tai verkossa tehtävinä opintoina. Muunto-opiskelijoiden infopäivä on 9.1.2020. Osallistumisesta tähän infopäivään sovimme ohjausajallasi. Läsnäolo tässä infopäivässä on välttämätöntä, jos kanssasi sovitaan poikkeavasta opintojen aloittamisrytmistä.


Kevään aikataulut

Ryhmätunnuksesi on A48sos. Löydät tunnuksen avulla ryhmäsi lukujärjestyksen Diakin Lukkarikoneesta 13.12.2019 alkaen. Katso Lukkarikoneen ohje. Ennen tätä voit tutustua kevätlukukauden lähipäivätaulukkoon Aikataulut ja ilmoittautuminen -sivulla. Muutokset lähipäivissä ovat mahdollisia.


Opetussuunnitelma

Opetussuunnitelmaan voit tutustua koulutuksen omalla sivulla.

Sosionomi (AMK), diakoniatyö

Opintojen aloitus

Opintopolkunsa alusta asti aloittavat

Opinnot alkavat perjantaina 10.1.2020 klo 9.00 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki. Aloituspäivään osallistuminen on välttämätöntä.

Ota mukaasi

 • haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset
 • kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Päivän aikana tapaat uuden opiskelijaryhmäsi ja saat tärkeää tietoa opintojen aloituksesta sekä opiskelusta Diakissa. Saat myös tunnukset Diakin sisäiseen verkkoon.

Opinto-ohjaajasi on Eija Nieminen. Opon tavoitat sähköpostitse 18.12.2019 saakka ja taas 7.1.2020 alkaen osoitteesta eija.nieminen@diak.fi.


Aiempia alan opintoja tai muita korkeakouluopintoja suorittaneet

Kuulut tähän ryhmään, jos sinulla on 

 • sosiaali-, terveys- tai lähialan opistotutkinto (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, diakonissa, sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja, diakoni, kirkon nuorisotyönohjaaja) 
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK) 
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja (esim. avoimessa AMK:ssa tai yliopistossa saman alan opintoja, tai jos tutkinto on jäänyt aiemmin kesken). 

Ota yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi Eija Niemiseen sähköpostilla viimeistään 5.12.2019. Otsikoi sähköpostisi A48sosd opon ohjausaika ja kerro viestissä tarkkaan aiempi koulutuksesi ja opintosi. 

Ohjausaikasi tulee olemaan 5.–10.12.2019 välisenä aikana. Saat tiedon tarkasta ohjausajastasi sähköpostiisi 6.12.2019 mennessä. 

Tapaamisessa tehdään aiempien opintosuoritustesi perusteella alustava opintosuunnitelma kevään opinnoistasi, jos opintosi poikkeavat opintonsa alusta alkavan ryhmän opinnoista. 

Varaudu siihen, että opintosi saattavat alkaa jo 7.12020. osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki tai verkossa tehtävinä opintoina. Muunto-opiskelijoiden infopäivä on 9.1.2020Osallistumisesta tähän infopäivään sovimme ohjausajallasi. Läsnäolo tässä infopäivässä on välttämätöntä, jos kanssasi sovitaan poikkeavasta opintojen aloittamisrytmistä. 


Kevään aikataulut

Ryhmätunnuksesi on A48sosd. Löydät tunnuksen avulla ryhmäsi lukujärjestyksen Diakin Lukkarikoneesta 13.12.2019 alkaen. Katso Lukkarikoneen ohjeEnnen tätä voit tutustua kevätlukukauden lähipäivätaulukkoon Aikataulut ja ilmoittautuminen -sivullaMuutokset lähipäivissä ovat mahdollisia. 

Kaikkien kirkon alan aloittavien opiskelijoiden yhteinen Kirke-leiri järjestetään ajalla 28.–30.1.2020 (2 pv). Ajankohta tarkentuu osallistujamäärän perusteella. Leiri on Vihdin Nuottakodossa ja se on opiskelijoille maksuton. Kirkkohallitus tukee kirkon alan opiskelijoiden hengellistä identiteettiä ja leiri on osa sitä. 


Opetussuunnitelma

Opetussuunnitelmaan voit tutustua koulutuksen omalla sivulla.

Sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö

Opintojen aloitus

Opintopolkunsa alusta asti aloittavat

Opinnot alkavat perjantaina 10.1.2020 klo 9.00 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki. Aloituspäivään osallistuminen on välttämätöntä.

Ota mukaasi

 • haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset
 • kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Päivän aikana tapaat uuden opiskelijaryhmäsi ja saat tärkeää tietoa opintojen aloituksesta sekä opiskelusta Diakissa. Saat myös tunnukset Diakin sisäiseen verkkoon.

Opinto-ohjaajasi on Eija Nieminen. Opon tavoitat sähköpostitse 18.12.2019 saakka ja taas 7.1.2020 alkaen osoitteesta eija.nieminen@diak.fi.


Aiempia alan opintoja tai muita korkeakouluopintoja suorittaneet

Kuulut tähän ryhmään, jos sinulla on 

 • sosiaali-, terveys- tai lähialan opistotutkinto (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, diakonissa, sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja, diakoni, kirkon nuorisotyönohjaaja) 
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK) 
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja (esim. avoimessa AMK:ssa tai yliopistossa saman alan opintoja, tai jos tutkinto on jäänyt aiemmin kesken). 

Ota yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi Eija Niemiseen sähköpostilla viimeistään 5.12.2019. Otsikoi sähköpostisi A48sosn opon ohjausaika ja kerro viestissä tarkkaan aiempi koulutuksesi ja opintosi. 

Ohjausaikasi tulee olemaan 5.–10.12.2019 välisenä aikana. Saat tiedon tarkasta ohjausajastasi sähköpostiisi 6.12.2019 mennessä. 

Tapaamisessa tehdään aiempien opintosuoritustesi perusteella alustava opintosuunnitelma kevään opinnoistasi, jos opintosi poikkeavat opintonsa alusta alkavan ryhmän opinnoista. 

Varaudu siihen, että opintosi saattavat alkaa jo 7.1.2020 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki tai verkossa tehtävinä opintoina. Muunto-opiskelijoiden infopäivä on 9.1.2020Osallistumisesta tähän infopäivään sovimme ohjausajallasi. Läsnäolo tässä infopäivässä on välttämätöntä, jos kanssasi sovitaan poikkeavasta opintojen aloittamisrytmistä. 


Kevään aikataulut

Ryhmätunnuksesi on A48sosn. Löydät tunnuksen avulla ryhmäsi lukujärjestyksen Diakin Lukkarikoneesta 13.12.2019 alkaen. Katso Lukkarikoneen ohjeEnnen tätä voit tutustua kevätlukukauden lähipäivätaulukkoon Aikataulut ja ilmoittautuminen -sivullaMuutokset lähipäivissä ovat mahdollisia. 

Kaikkien kirkon alan aloittavien opiskelijoiden yhteinen Kirke-leiri järjestetään ajalla 28.–30.1.2020 (2 pv). Ajankohta tarkentuu osallistujamäärän perusteella. Leiri on Vihdin Nuottakodossa ja se on opiskelijoille maksuton. Kirkkohallitus tukee kirkon alan opiskelijoiden hengellistä identiteettiä ja leiri on osa sitä. 


Opetussuunnitelma

Voit tutustua opetussuunnitelmaan koulutuksen omalla sivulla.

Sosionomi (AMK), kirkon varhaiskasvatus

Opintojen aloitus

Opintopolkunsa alusta asti aloittavat

Opinnot alkavat perjantaina 10.1.2020 klo 9.00 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki. Aloituspäivään osallistuminen on välttämätöntä.

Ota mukaasi

 • haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset
 • kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Päivän aikana tapaat uuden opiskelijaryhmäsi ja saat tärkeää tietoa opintojen aloituksesta sekä opiskelusta Diakissa. Saat myös tunnukset Diakin sisäiseen verkkoon.

Opinto-ohjaajasi on Eija Nieminen. Opon tavoitat sähköpostitse 18.12.2019 saakka ja taas 7.1.2020 alkaen osoitteesta eija.nieminen@diak.fi.


Aiempia alan opintoja tai muita korkeakouluopintoja suorittaneet

Kuulut tähän ryhmään, jos sinulla on 

 • sosiaali-, terveys- tai lähialan opistotutkinto (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, diakonissa, sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja, diakoni, kirkon nuorisotyönohjaaja) 
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK) 
 • sosiaali-, terveys- tai lähialan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja (esim. avoimessa AMK:ssa tai yliopistossa saman alan opintoja, tai jos tutkinto on jäänyt aiemmin kesken). 

Ota yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi Eija Niemiseen sähköpostilla viimeistään 5.12.2019. Otsikoi sähköpostisi A48sosv opon ohjausaika ja kerro viestissä tarkkaan aiempi koulutuksesi ja opintosi. 

Ohjausaikasi tulee olemaan 5.–10.12.2019 välisenä aikana. Saat tiedon tarkasta ohjausajastasi sähköpostiisi 6.12.2019 mennessä. 

Tapaamisessa tehdään aiempien opintosuoritustesi perusteella alustava opintosuunnitelma kevään opinnoistasi, jos opintosi poikkeavat opintonsa alusta alkavan ryhmän opinnoista. 

Varaudu siihen, että opintosi saattavat alkaa jo 7.1.2020 osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki tai verkossa tehtävinä opintoina. Muunto-opiskelijoiden infopäivä on 9.1.2020Osallistumisesta tähän infopäivään sovimme ohjausajallasi. Läsnäolo tässä infopäivässä on välttämätöntä, jos kanssasi sovitaan poikkeavasta opintojen aloittamisrytmistä. 


Kevään aikataulut

Ryhmätunnuksesi on A48sosv. Löydät tunnuksen avulla ryhmäsi lukujärjestyksen Diakin Lukkarikoneesta 13.12.2019 alkaen. Katso Lukkarikoneen ohjeEnnen tätä voit tutustua kevätlukukauden lähipäivätaulukkoon Aikataulut ja ilmoittautuminen -sivullaMuutokset lähipäivissä ovat mahdollisia. 

Kaikkien kirkon alan aloittavien opiskelijoiden yhteinen Kirke-leiri järjestetään ajalla 28.–30.1.2020 (2 pv). Ajankohta tarkentuu osallistujamäärän perusteella. Leiri on Vihdin Nuottakodossa ja se on opiskelijoille maksuton. Kirkkohallitus tukee kirkon alan opiskelijoiden hengellistä identiteettiä ja leiri on osa sitä. 


Opetussuunnitelma

Opetussuunnitelmaan voit tutustua koulutuksen omalla sivulla.