Helsingin-kampus

Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki
Katso aukioloajat

Diakin Helsingin-kampus sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa: Arabianrannan, pohjoisen Kalasataman ja Kumpulan kampuskeskittymässä, Arabian kauppakeskuksen palveluiden läheisyydessä.

Rakennus on valmistunut vuonna 2015, ja sen suunnittelussa on huomioitu ekologiset arvot ja esteettömyys.

Diakin kampus HelsingissäSuunnittelua ovat inspiroineet digitaalisen avoimuuden, käyttäjälähtöisyyden, kansainvälisyyden ja yhteisöllisyyden teemat.

Helsingin-kampuksella opiskelee yhteensä 1 700 sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen alan opiskelijaa.

Katso videolta kampuksen virtuaalinen esittely:

 

Luentotilojen opetusteknologia mahdollistaa luentojen taltioinnin sekä opiskelijaryhmien kokoamisen etänä samalle luennolle kaikilta Diakin kampuksilta.

Opiskelijapalvelut, kirjasto- ja tietopalvelut sekä opiskelijakunnan tilat ovat keskitetysti yhdessä kerroksessa. Kuudennessa kerroksessa sijaitsee hiljaisen työskentelyn tila.

Lisäksi opiskelijat voivat varata käyttöönsä 6. kerroksen neuvottelutiloja.

Messu keskiviikkoisin

Kampuksen kappelissa järjestetään messu joka keskiviikko klo 14 lukukausien aikana.


Taidenäyttelyt

Helsingin-kampuksella on säännöllisesti esillä kaikille avoimia taidenäyttelyitä. Onko sinulla idea uudeksi taidenäyttelyksi Helsingin-kampuksella? Ota yhteyttä: viestinta@diak.fi.


Hyödynnä palveluitamme!

Tiesitkö, että Diakin Helsingin-kampuksella toimivat kirjasto, kappeli ja ravintola Food & Co Diak Kalasatama ovat muidenkin kuin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä? Niin lähialueen asukkaat kuin satunnaiset ohikulkijatkin voivat hyödyntää näitä palveluita.

Vuokraamme mielellämme Helsingin-kampuksen tiloja. Kaikissa kokous-, opetus- ja konferenssitiloissamme on uudenaikainen opetus- ja äänentoistoteknologia. Myös kappelia voi vuokrata Flextilan kautta.

Käytössäsi on esimerkiksi kansainvälisen tason konferenssitila varustettuna simultaanitulkkauskopeilla. Voit vuokrata myös pienempiä tilojamme esimerkiksi kokouksia ja hanketapaamisia varten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

vahtimestari Timo Kulmanen
040 509 1078, timo.kulmanen@diak.fi


Kartta

Katso reitti kampukselle HSL:n reittioppaasta.