Siirry sisältöön

Usein kysytyt kysymykset: työnohjaus, konsultaatio ja valmennus

1. Miksi työnohjausta kannattaa hankkia Diakista?

Diakin työnohjaajat ovat koulutettuja työnohjaajia ja heillä on työnohjauksen ohella paljon kokemusta monenlaisesta kehittämis- ja ohjaustyöstä. Diakin työnohjaajat toimivat vertaisryhmänä, joka mahdollistaa työnohjaustoiminnan kehittämisen. Lisäksi Diak on työnohjaajakouluttaja.

2. Miten päätän, kuka on meille sopiva työnohjaaja?

Voit tutustua työnohjaajiemme osaamiseen Työnohjaajat-sivulla. Voit olla yhteydessä suoraan työnohjaajiin tai keskustella toimintaa koordinoivan työntekijän kanssa. Katso yhteystiedot Työnohjaus ja valmennus -sivulta.

3. Miten työnohjauksen, konsultaatioiden ja valmennusten hinnat määräytyvät?

Työnohjauksen hinnat on esitetty sivuillamme. Hinnoista voidaan neuvotella, jolloin otetaan huomioon esim. työnohjausprosessin pituus ja matkakustannukset. Valtakunnallisena toimijoina meidän tulee huomioida myös alueellinen hintataso.

Konsultaatioiden ja valmennusten hinnat määritellään aina yhdessä neuvotellen ja hinnat riippuvat konsultaatioiden vaadittavasta asiantuntijatyöpanoksesta ja prosessien pituudesta.

4. Onko Diakilla tarjota tilat työnohjaukseen, konsultaatioon ja valmennukseen?

Työnohjaukset, konsultaatiot ja valmennukset on mahdollista järjestää Diakin tiloissa. Tiloista neuvotellaan palveluita tilatessa.

5. Millaista palautetta Diakin asiantuntijat ovat saaneet?

Työnohjauksia arvioidaan yhdessä ohjattavien kanssa koko prosessin ajan. Näin toimintaa voidaan kehittää asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Työnohjattavat ovat olleet tyytyväisiä Diakin työnohjauksiin.