Ura Diakissa

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöön, jossa teemme merkityksellistä työtä?

Meitä diakilaisia osaajia on yhteensä noin 250. Olemme monipuolisen osaamisen ja kokemuksen omaavia lehtoreita, opiskelijapalveluiden sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan ammattilaisia.

Työhyvinvointi keskiössä

Meille hyvinvointi ja toimiva työyhteisö ovat keskiössä. Hyvinvoinnin näemme laajana kokonaisuutena sisältäen hyvän johtamisen, osaavan ja hyvinvoivan diakilaisen sekä vuorovaikutteisen ja arvostavan työyhteisön. Henkilöstöpalautekin sen vahvistaa, teemme merkityksellistä työtä erottuvalla osaamisella ja olemme tyytyväisiä lähiesihenkilötyöhön. Meillä on myös välittävä ilmapiiri.

Hyvinvointia edistämme lisäksi tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, tarjoamalla kattavan työterveyshuollon ja joustavia työskentelymahdollisuuksia.

Keskittymällä oikeisiin asioihin vahvistamme suuntaamme kohti parempaa ja merkityksellisempää elämää.

Vastuullinen työnantaja

Olemme vastuullinen työnantaja ja haluamme edistää vastuullisuutta myös laajasti työelämässä. Työnantajan olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa ja samalla sitoudumme edistämään kuutta vastuullisen työnantajan periaatetta:

  1. Syrjimättömyys
  2. Työelämän tasapaino ja hyvinvointi
  3. Esihenkilötyöhön panostaminen
  4. Työn merkitys ja työssä kehittyminen
  5. Tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus
  6. Hyvä hakijakokemus

Meille Diakissa nämä periaatteet ovat merkityksellisiä ja teemme jatkuvaa työtä periaatteiden toteutumisen eteen mm. tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelman toteuttamisessa, hyvinvoinnin tukemisessa, esihenkilöiden ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä ja rekrytoinnin kehittämisellä.