Alumni, olet tärkeä yhteistyökumppani!

Korkeakoulussamme opiskelleena tai työskennelleenä olet olennainen osa Diakin verkostoja ja työelämäyhteistyötä. Olet tervetullut jakamaan asiantuntijuuttasi ja verkostoitumaan alasi osaajien kanssa alumniyhteisössä ja alaa nyt opiskelevien kanssa.

Hyödynnä alumniuttasi juuri sinulle sopivalla tavalla!

Alumnitoiminta Diakissa

Alumnitoiminta painottuu Diakissa laajaan koulutus- ja seminaaritarjontaan. Kutsumme alumnejamme sekä osallistumaan että asiantuntijoiksi.

Kokoavan toiminnan kautta alumneilla on mahdollisuus verkostoitua, löytää uusia kontakteja ja tavata tuttuja vuosien takaa.

Diakin toimintakulttuurissa työelämäyhteistyö on merkittävässä roolissa. Alumnit ovat alansa ja alueensa mitä parhaimpia yhteistyökumppaneita niin työelämän, hanketyön kuin tutkimuksenkin kentillä. Asiantuntijuutta yhdistämällä voimme löytää uusia tapoja parantaa maailmaa.


Hyödynnä alumniverkostoa

Alumnina kuulut alumniyhteisöön. Rekisteröityneenä alumnina uutiset, nettiseminaarit ja tiedot tulevista tapahtumista tavoittavat sinut halutessasi missä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

Alumnitoiminta ja sen alumniyhteisö muodostavat ison asiantuntijaverkoston. Alumniverkoston kautta on helppo laittaa hyvät vinkit ja uusi tieto jakoon. Paikallisia asioita voit jakaa vaikkapa Facebookin paikallisissa alumniryhmissä.

Verkostosta voit löytää vanhat opiskelukaverisi tai uusia yhteistyökumppaneita. Rekisteröidy alumniksi jo tänään!

Liity Diakin viralliseen alumniryhmään Facebookissa


Kehitä ammattitaitoasi

Ammattitaidon kehittäminen ja muuttuva työelämä edellyttävät lisäkouluttautumista. Tuttu korkeakoulusi vastaa mielellään alumniensa koulutustarpeisiin. Tarjonnassamme on monenlaista seminaareista täydennyskoulutuksiin ja useamman vuoden erikoistumiskoulutuksiin.

Voit myös tilata räätälöityä koulutusta työpaikkasi tarpeisiin. Koulutuspakettien lisäksi tarjoamme työnohjausta, konsultaatiota ja valmennusta.

Alumni, tervetuloa kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi elinikäisen oppimisen näkökulmasta!


Ota yhteyttä!

Onko sinulla ideoita, toiveita tai palautetta alumnitoimintaan liittyen? Voit lähettää ne osoitteeseen viestinta@diak.fi.

Diakin alumnien ryhmä Facebookissa