Siirry sisältöön

Alumni, olet tärkeä yhteistyökumppani!

Korkeakoulussamme opiskelleena tai työskennelleenä olet olennainen osa Diakin verkostoja ja työelämäyhteistyötä. Tervetuloa jakamaan asiantuntijuuttasi opiskelijoille ja verkostoitumaan alan osaajien kanssa osana alumniyhteisöä.

Alumnitoiminta painottuu Diakissa laajaan koulutus- ja seminaaritarjontaan. Kutsumme alumnejamme sekä osallistumaan että asiantuntijoiksi. Alumneillamme on mahdollisuus verkostoitua, löytää uusia kontakteja ja tavata tuttuja vuosien takaa.

Hyödynnä alumniuttasi juuri sinulle sopivalla tavalla!

Liity alumniyhteisöön!

Alumnina kuulut alumniyhteisöön. Rekisteröityneenä alumnina uutiset, nettiseminaarit ja tiedot tulevista tapahtumista tavoittavat sinut halutessasi missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Rekisteröidy alumniksi jo tänään!

Saat neljästi vuodessa ilmestyvää alumnikirjettä sekä tietoa ajankohtaisista, sinua kiinnostavista jatkokoulutusmahdollisuuksista ja tapahtumista.

Alumnien oman Facebook-ryhmän kautta voit tavoittaa vanhoja opiskelukavereitasi, verkostoitua muiden alumnien kanssa tai kuulla kiinnostavista työmahdollisuuksista. Liity alumnien Facebook-ryhmään!


Alumnitoiminta Diakissa

Alumnitoiminta ja sen alumniyhteisö muodostavat ison asiantuntijaverkoston. Alumniverkoston kautta on helppo laittaa hyvät vinkit ja uusi tieto jakoon. Alumnitoiminnallamme tarjoamme alumneille mahdollisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa, osallistua luentovierailuihin ja alumnipaneeleihin, sekä ja toimia tukena Diakin opiskelijoille esimerkiksi mentorointiohjelman kautta .

Tutustu alumnitapahtumiin, jatkokoulutusmahdollisuuksiin sekä mahdollisuuksiin tukea opiskelijoita ja löydä oma tapasi osallistua.


Ota yhteyttä!

Onko sinulla ideoita, toiveita tai palautetta alumnitoimintaan liittyen? Voit lähettää ne osoitteeseen viestinta@diak.fi.