Siirry sisältöön

Auta meitä lahjoittamalla

Diak vastaanottaa testamentti- ja muita lahjoituksia yksityishenkilöiltä, yrityksiltä ja yhteisöiltä.

Lahjoittamalla Diakille autat meitä kehittymään yhä paremman tekemisen korkeakouluksi. Lahjoittamalla varmistat, että meiltä valmistuvat välittämisen asiantuntijat pystyvät vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Tuet tutkimus- ja kehityshankkeita, joissa haetaan ratkaisuja muun muassa syrjäytymisen vähentämiseksi ja osallisuuden lisäämiseksi.

Vuonna 2017 tehdyn lakimuutoksen johdosta ammattikorkeakoulut voivat kerätä lahjoituksia. Vaikka valtio tukee toimintaa tulevaisuudessakin, ammattikorkeakoulujen rahoitusrakenteen painopiste siirtyy aiempaa vahvemmin ulkopuolisen rahoituksen varaan.

Rahankeräyslupa: RA/2022/614 (voimassa 12.4.2022 alkaen)

Tee lahjoitus!

Jos haluat tehdä lahjoituksen, olethan yhteydessä Diakin viestintäpalveluihin: viestinta@diak.fi.


Vaikuttavien ammattilaisten koulutusta

Diak kouluttaa sosiaali- ja terveysalalle, kirkon palvelukseen sekä tulkeiksi asiantuntijoita, jotka tekevät joka päivä työtä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Yhteiskunta muuttuu ja monimuotoistuu, joten myös heidän osaamistensa pitää kehittyä. Lahjoittamalla autat meitä varmistamaan, että koulutuksemme tuottaa edelleen omien alojensa tietäjiä ja taitajia, jotka vaikuttavat niin yksilöiden kuin yhteisöjen hyvinvointiin.

Tutustu koulutuksiimme


Tutkimusta tulevaisuutta varten

Diakin juuret ovat syvällä historiassa, mutta katseemme on tulevaisuudessa. Tutkimus- ja kehitystoiminnassamme kehitämme alojamme rohkeasti ja kokeilevasti. Teemme kumppaniemme kanssa vuosittain noin 60 hanketta, joissa haemme vastauksia polttaviin yhteiskunnallisiin ongelmiin niin digipalvelujen kuin monialaisen ja -kulttuurisen yhteistyön avulla. Uudet ratkaisut ja tuore tieto suodattuvat suoraan hyvän tekemiseen.

Tutustu tutkimus- ja kehitystyöhömme