Kevään yhteishaku alkaa: Diakissa haussa 589 opiskelupaikkaa

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun toinen vaihe alkaa tänään 14. maaliskuuta. Haku päättyy 28. maaliskuuta.

Diakonia-ammattikorkeakoululla (Diakilla) on haussa 589 aloituspaikkaa kahdeksassa sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen alan AMK-koulutuksessa ja kolmessa YAMK-koulutuksessa viidellä paikkakunnalla. Koulutukset alkavat syksyllä 2018.

Korkeakoulutuksessa aliedustetut ryhmät eli romanit ja maahanmuuttajataustaiset hakijat voivat hakea sairaanhoitaja (AMK) -koulutukseen Poriin erillishaun kautta.

Diakissa on haussa seuraavat koulutukset:

Suurin sosiaalialalla ja kirkon alalla

Diakista valmistutaan auttamisen ammattilaisiksi monenlaisiin rooleihin ja ympäristöihin. Diakista valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, kyky toimia monikulttuurisissa ympäristöissä ja valmiudet oman työn kehittämiseen sekä elinikäiseen oppimiseen.

Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Diak vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian, nuorisotyön ja lapsityön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta.

Vuosi sitten kevään 2017 yhteishaussa Diak kasvatti hakijamääriään 30 prosentilla edeltävään kevääseen verrattuna.


Lisätietoa

Katso koulutustemme tiedot ja hakuohjeet hakusivuiltamme.

Lue opiskelijoidemme tarinoita tai katso YouTubesta opiskelijoidemme kertomuksia.

Yhteystiedot: