Siirry sisältöön

Tule Diakin kumppaniksi!

Diakin kunnianhimoinen strategia 2021–2030 nojaa vahvoihin kumppanuuksiin. Sitoutuneet kumppanit ovat meille elintärkeitä.  

Diak luo ja ylläpitää pitkäaikaisia, kunnioitukseen ja vastavuoroisuuteen perustuvia kumppanuuksia. Kumppaneidemme kanssa lisäämme molempien osapuolten kyvykkyyksiä, tuotamme uusia mahdollisuuksia toimintaedellytysten kehittämiselle ja parannamme merkittävästi osapuolten asemaa suhteessa toimintaympäristön haasteisiin. 

Olemme Diakissa kiinnostuneita kasvattamaan osaamistamme ja oppimaan uutta vanhojen ja uusien kumppanuuksien kanssa. Olethan siis yhteydessä, jos kumppanuus kanssamme kiinnostaa!  

Kumppanuuskoordinaattori Marika Dahl
050 435 2331, marika.dahl@diak.fi

Palvelumme 

Diak tarjoaa kumppaneilleen tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamisen kehittämisen palveluja sote- kirkon ja tulkkauksen aloilla. Koulutamme osaajia yhteiskunnan ja kirkon palvelukseen sekä tuotamme uusia ratkaisuja ja tutkittua tietoa koulutuksen, työelämän ja johtamisen kehittämiseen.  

Diakin palvelut kuviona

Koulutusvalikoimassamme ovat tutkintoon johtava koulutus korkeakoulututkinnosta haaveileville (AMK-koulutukset ja ylemmät AMK-koulutukset) ja jatkuvan oppimisen palvelut (avoin amk ja erikoistumiskoulutukset) jo työelämässä oleville. Järjestämme myös tilaus- ja räätälöityjä koulutuksia organisaatioille ja yrityksille. 

Kehittämis-, innovaatio- ja tutkimuspalveluina tarjoamme mm. tutkimuksia ja selvityksiä, DiakHub-yhteiskehittämisen palveluja, hankeyhteistyötä, asiantuntijapalveluja sekä kehittämistyökaluja ja mittareita.


Kumppanuuksien hoito Diakissa 

Kumppanuuksien strategisen merkittävyyden vuoksi otamme kumppanuuksien hallinnan Diakissa vakavasti.  Kumppanuuksien hallinta on Diakissa vakiintunutta ja järjestelmällistä. Olemme muun muassa luoneet kumppanuuksien hoitoa helpottavan kumppanuuspolun. Sen tarkoituksena on systematisoida Diakin kumppanuustyötä. 

Kumppanuus Diakin kanssa on tyypillisesti yhteistyökumppanuutta, joka voi syvetä myös strategiseksi kumppanuudeksi. Strateginen kumppanuus on kumppanuuden syvällisin muoto. Se on sopimukseen perustuvaa, vastavuoroista ja pitkäaikaista yhteistyötä.


Strategiset kumppanimme

Hoivatie

Porin kaupunki

Satakunnan hyvinvointialue