Siirry sisältöön

DiakHub: vaikuttavia ratkaisuja viheliäisiin ongelmiin

Diak Hubin logoMiten auttaa paljon tukea tarvitsevia? Kuinka päästä siiloista monialaiseen yhteistyöhön? Nämä kysymykset on ratkaistava, jotta sote- ja työllisyyspalvelut voivat toteutua suunnitellusti ja asiakkaat löytävät tarvitsemansa palvelut myös tulevaisuudessa.

Vaikeasti ennakoitavana aikana vakioratkaisuja ei ole. Tarvitaan entistä laajempaa yhteistyötä. DiakHubista löydät tulevaisuuden hyvinvointia edistävien palveluiden yhteiselle suunnittelulle työkalut, toimintamallit ja verkoston.

DiakHub kokoaa yhteen sote-palveluiden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät.

Olemme sinua varten, olipa tarpeesi asiantuntija-apu palveluittesi kehittämiseen, tutkimustieto päätöksenteon tueksi tai verkoston rakentaminen.

Tule mukaan rakentamaan entistä inhimillisempää ja kestävämpää tulevaisuutta. Tutustu mahdollisuuksiin valikosta, niin ratkaistaan viheliäisiä ongelmia yhdessä!

Haluatko hankkia DiakHubin asiantuntijapalveluja?

Tutustu palveluihimme DiakHubin palvelusivustolla!


Etsitkö tietoa DiakHub Itä-Suomesta?

Diakin kampusrakennepäätöksen myötä Pieksämäelle kehitetään alueellinen DiakHub-yksikkö eli DiakHub Itä-Suomi. Lue lisää DiakHub Itä-Suomen nettisivulta!

Uutisia DiakHubista

Uusi julkaisu: Hyvinvoinnin mittari käyttöön asiakastyössä

Asiakastyössä tarvitaan usein yleistietoa kuvaamaan ihmisen hyvinvointia. Diakissa kehitetty 3X10D-elämäntilannemittari vastaa tähän tarpeeseen. Tuoreessa verkkojulkaisussa esitellään vuodesta 2015 alkaen kehitetyn 3X10D-elämäntilannemittarin eri versioita ja kuvataan mittareiden käyttöä ja tutkimusta.

Dialogi-media: DiakHub kehittää koulutusta ja työelämää

Yhteiskunnan isoihin ongelmiin vastaaminen edellyttää monialaista yhteistyötä. DiakHub-toimintamalli kehitettiin vastaamaan tähän haasteeseen.

DiakHub Itä-Suomen ensimmäiset koulutukset alkavat Pieksämäellä ja Joensuussa syksyllä 2023

Diakonia-ammattikorkeakoulun uusi koulutus- ja kehittämisyksikkö DiakHub Itä-Suomi aloittaa toimintansa syksyllä 2023. Ensimmäiset koulutukset uudella liikkuvalla koulutusmallilla aloitetaan Pieksämäellä ja Joensuussa.