Siirry sisältöön

DiakHub: vaikuttavia ratkaisuja viheliäisiin ongelmiin

Diak Hubin logoMiten auttaa paljon tukea tarvitsevia? Kuinka päästä siiloista monialaiseen yhteistyöhön? Nämä kysymykset on ratkaistava, jotta sote- ja työllisyyspalvelut voivat toteutua suunnitellusti ja asiakkaat löytävät tarvitsemansa palvelut myös tulevaisuudessa.

Vaikeasti ennakoitavana aikana vakioratkaisuja ei ole. Tarvitaan entistä laajempaa yhteistyötä. DiakHubista löydät tulevaisuuden hyvinvointia edistävien palveluiden yhteiselle suunnittelulle työkalut, toimintamallit ja verkoston.

DiakHub kokoaa yhteen sote-palveluiden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät.

Olemme sinua varten, olipa tarpeesi asiantuntija-apu palveluittesi kehittämiseen, tutkimustieto päätöksenteon tueksi tai verkoston rakentaminen.

Tule mukaan rakentamaan entistä inhimillisempää ja kestävämpää tulevaisuutta. Tutustu mahdollisuuksiin valikosta, niin ratkaistaan viheliäisiä ongelmia yhdessä!

Haluatko hankkia DiakHubin asiantuntijapalveluja?

Tutustu palveluihimme DiakHubin palvelusivustolla!


Etsitkö tietoa DiakHub Itä-Suomesta?

Diakin kampusrakennepäätöksen myötä Pieksämäelle kehitetään alueellinen DiakHub-yksikkö eli DiakHub Itä-Suomi. Lue lisää DiakHub Itä-Suomen nettisivulta!

Uutisia DiakHubista

Nuorten hyvinvoinnissa positiivista muutosta, mutta tuen tarve edelleen suuri 

Diakonia-ammattikorkeakoulun innovaatiokeskittymä DiakHubissa koostettu ZekkiSuomi-tilannekuva tarjoaa katsauksen suomalaisten nuorten hyvinvoinnin tilanteeseen. Vaikka nuorten hyvinvointi on parantunut, noin joka viides nuori tarvitsee tukea monilla elämänalueilla. 

Jopa 37 % nuorista tyytymättömiä elämäänsä

Diakonia-ammattikorkeakoulun innovaatiokeskittymässä DiakHubissa koostettu Zekki Suomi -tilannekuva herättää huolen suomalaisten nuorten hyvinvoinnista. Nuoret tarvitsevat vahvistusta erityisesti itsetunnon ja vaikeuksien voittamisen elämänalueilla.

DiakHub auttaa sote-toimijoita kehittämään vaikuttavia ratkaisuja 

Diak on kehittänyt ja konseptoinut työelämälle tarjottavia palveluja DiakHub-brändin alle. Taustalla on vuosien tutkimus- ja kehittämistyö.