Siirry sisältöön

DiakHub: vaikuttavia ratkaisuja viheliäisiin ongelmiin

Diak Hubin logoMiten auttaa paljon tukea tarvitsevia? Kuinka päästä siiloista monialaiseen yhteistyöhön? Nämä kysymykset on ratkaistava, jotta sote- ja työllisyyspalvelut voivat toteutua suunnitellusti ja asiakkaat löytävät tarvitsemansa palvelut myös tulevaisuudessa.

Vaikeasti ennakoitavana aikana vakioratkaisuja ei ole. Tarvitaan entistä laajempaa yhteistyötä. DiakHubista löydät tulevaisuuden hyvinvointia edistävien palveluiden yhteiselle suunnittelulle työkalut, toimintamallit ja verkoston.

DiakHub kokoaa yhteen sote-palveluiden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät.

Olemme sinua varten, olipa tarpeesi asiantuntija-apu palveluittesi kehittämiseen, tutkimustieto päätöksenteon tueksi tai verkoston rakentaminen.

Tule mukaan rakentamaan entistä inhimillisempää ja kestävämpää tulevaisuutta. Tutustu mahdollisuuksiin DiakHubin palvelusivustolla, niin ratkaistaan viheliäisiä ongelmia yhdessä!


Etsitkö tietoa DiakHub Itä-Suomesta?

Diakin kampusrakennepäätöksen myötä Pieksämäelle kehitetään alueellinen DiakHub-yksikkö eli DiakHub Itä-Suomi. Lue lisää DiakHub Itä-Suomen nettisivulta!


Yhteystiedot

Haluatko tietää lisää DiakHubista? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: hub@diak.fi.


Uutisia DiakHubista

ZekkiPro – vaikuttavuutta hyvinvointityöhön -​webinaari ke 21.8.

Tiedätkö, miten asiakkaasi voivat? Tavoitteletko ihmisten hyvinvoinnin vahvistumista? Uusi digipalvelumme ZekkiPro tuo kaikki 3X10D-​​hyvinvointimittarit helposti hyödynnettäviksi. Tervetuloa webinaariin ke 21.8. kuulemaan lisää ZekkiPro-​järjestelmästä ja tutustumaan sen ominaisuuksiin sekä käyttömahdollisuuksiin.

Päivitetty Huono-​osaisuus Suomessa -​karttasivusto laajentaa tietoa väestön hyvinvoinnin tilasta

Diakonia-​ammattikorkeakoulu on kehittänyt ja ylläpitänyt palkittua Huono-​osaisuus Suomessa -​karttasivustoa neljän vuoden ajan. Toukokuun lopussa julkaistaan uusittu sivusto, johon on tuotu runsaasti uusia ihmisten hyvinvointia ja terveydentilaa kuvaavia indikaattoreita sekä kehitetty sen käytettävyyttä.

Nuorten hyvinvoinnissa positiivista muutosta, mutta tuen tarve edelleen suuri 

Diakonia-ammattikorkeakoulun innovaatiokeskittymä DiakHubissa koostettu ZekkiSuomi-tilannekuva tarjoaa katsauksen suomalaisten nuorten hyvinvoinnin tilanteeseen. Vaikka nuorten hyvinvointi on parantunut, noin joka viides nuori tarvitsee tukea monilla elämänalueilla.