hankkeet

ITU2-Hankkeen loppuseminaari

Tule kuulemaan asukkaita osallistavista toimintamalleista Oulun Rajakylässä.

Sote-alan ammattilaisten jatkuvan oppimisen tiekartta – Työpaja Helsingissä

Hyvät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset! Haluamme kutsua Sinut/Teidät työpajaan, jossa työstetään sosiaali- ja terveysalan osaamis- ja koulutustarpeista, erityisesti erikoistumiskoulutusten ja ammatillisten täydennyskoulutusten näkökulmasta. Työpajaan voi osallistua Lue lisää

Prikka-hankkeen työpaja

Diakin hallinnoimassa Prikka-esiselvityshankkeessa mallinnetaan hävikkiruuan keskitettyä hyödyntämistä Oulussa. Mallia rakennetaan yhdessä oululaisten toimijoiden kanssa työpajoissa. Ilmoittautuminen: osoitteeseen nina.e.niemela@diak.fi 17.2. mennessä Työpaja pidetään Karjasillan kirkon seurakuntasalissa. Lue lisää

Tonneittain ruokaa roskiin. Hävikkiruoka halutaan ohjata Oulussa keskitettyyn ruoka-apuun.

Oulussa suunnitellaan yhteistä logistiikkamallia, jossa ylijäämäruoka saataisiin keskitetysti talteen ja hyödynnettyä ruoka-apuna. Tavoitteena on tuoda ruokajonojen rinnalle osallistavampaa ruoka-apua ja yhteisiä ruokailuja.

EduPal-hankkeen videot kokoavat yhteen tietoa elämän loppuvaiheen laadukkaasta hoidosta

EduPal-hankkeessa uudistetaan sairaanhoitajien ja lääkäreiden koulutusta, jotta yhdenmukainen ja laadukas elämän loppuvaiheen hoito varmistetaan meille kaikille. Hanke on tuottanut kolme esittelyvideota palliatiivisen hoidon perusteista ja hankkeen kehittämistyöstä.

Työnimi-kampanja palkintosijoille Vuoden ARVO-teko 2019 -kisassa

Diakin Työnimi-kampanja on saanut kunniamaininnan Vuoden ARVO-teko 2019 -kisassa. Palkinnot jaettiin Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n viisivuotisjuhlatilaisuuden yhteydessä 26.11.2019.

Tukea maahanmuuttajien korkeakoulutukseen – nämä keinot osoittautuivat toimiviksi

Diakonia-ammattikorkeakoulussa on kokeiltu ja kehitetty tukitoimia maahanmuuttajien kannustamiseksi korkeakouluopintoihin. Maahanmuuttajat ovat edelleen aliedustettuina korkeakouluopiskelijoiden joukossa.

Mobiilipeli maahanmuuttajanuorille tukee kotouttamista

Diakin asioimistulkkauksen opiskelijat tuottivat kieliversioita maahanmuuttajille suunnattuun peliin.

Omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet -seminaari

MIPA 2.0 ja Arjen toimintakyky -hankkeiden yhteisen seminaarin pääteemana on omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet. Omaiset ovat järjestötoiminnan keskeinen kohderyhmä ja merkittävä vapaaehtoistyön voimavara. Lue lisää

Miesten syrjäytymistä voi vähentää miehille suunnatuilla palveluilla

Auta miestä mäessä -hanke etsi ratkaisuja miesten syrjäytymiseen. Keskeisenä ajatuksena oli, että miesten tarpeisiin voidaan vastata paremmin suuntaamalla palveluja sukupuolen perusteella. Hankkeen tuloksia esitellään seminaarissa 27.8.2019 Helsingissä Diakissa.