Siirry sisältöön

Tuki ja ohjaus Diak Master Schoolissa

Opiskelijan tuki ja ohjaus Diak Master Schoolissa

Tuemme sinua Master School -polullasi! Ohjauksen tavoitteena on tukea sinua asiantuntijuutesi reflektoinnissa ja kehittämisessä.

Opintojen alussa keskitytään siihen, että tunnistat oman osaamisesi ja pohdit tavoitteitasi koulutukselle. Opiskelijan kehittymissuunnitelma ja sen pohjalta rakentuva henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS) tukevat sinua tavoitteissasi. Sinulla on mahdollisuus suunnitella opintopolkuasi Diakin opintotarjonnan ja opiskeluajan puitteissa yhdessä opinto-ohjaajan kanssa ryhmätapaamisissa.

Opintojen aikana opinto-ohjaajan ja ryhmävastaavan antama tuki ja ohjaus jatkuvat suunnitelmallisesti ja säännöllisinä ryhmätapaamisina. Opintojaksoilla opettajat ohjaavat oppimiseen ja ammatilliseen kasvuun. Saat opintojen aikana tukea myös muilta opiskelijoilta esim. vertaismentorointiryhmissä ja yhteisissä keskusteluissa.

Muuttuvissa elämäntilanteissa tai opiskelun kuormituksessa tukea on saatavilla opinto-ohjaajalta ja opiskeluhyvinvointipalvelujen, kuten kuraattorin, erityisopettajan ja oppilaitosdiakonin ja opiskeluterveydenhuollon (YTHS) palvelujen kautta.

Opintojen loppuvaiheen ohjauksessa korostuvat tietoinen verkostoituminen, osaamisen jakaminen sekä uraohjaus, jota toteuttavat opinto-ohjaaja, ryhmävastaava, työelämämentori, Diakin viestinnän asiantuntija, yliopettajat sekä Master Schoolin alumnit. Saat opintojen lopussa tukea vertaismentorointiryhmästä, jossa opiskelijat reflektoivat ja jäsentävät omaa asiantuntijuuttaan sekä suunnittelevat yhdessä urapolkuja ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Lue lisää opiskelijan tuesta ja palveluista täältä!

 

Opintojen ohjaus

Opinto-ohjaajien puoleen voit kääntyä opintoihin liittyvissä päätöksenteko- ja ongelmatilanteissa, opiskeluvaikeuksissa ja muissakin oman elämän ja arjen pohdinnoissa.

Tukipalvelut

Master Schoolin opiskelijana sinulla on mahdollisuus hyödyntää erilaisia hyvinvointipalveluita ja oppimisen tukipalveluita.

Opiskelijakunta O'Diako

O’Diako on kaikkien Diakin opiskelijoiden opiskelijakunta kampuksesta ja koulutuksesta riippumatta.

Kirjasto- ja tietopalvelut

Diakin kirjasto- ja tietopalvelut ovat kaikkien käytettävissä kampuksilla ja verkossa. Tarjoamme ajantasaista ja monipuolista tietoa.

Kaikki ohjaus- ja tukipalvelut

Tästä osiosta löydät tietoa kaikista Diakin opiskelijan ohjaus- ja tukipalveluista.