Siirry sisältöön

Alumnit opiskelijoiden arjessa

Alumnit ovat monella tapaa mukana opiskelijoiden arjessa. Alumnina voit auttaa Diakin opiskelijoita urapohdinnoissa ja työelämään tutustumisessa. Tälle sivulle on koottu tapoja osallistua.

Tervetuloa alalle – tervehdyspuheenvuoro opintonsa aloittaneille

Opintojen alussa alumnin tervehdyspuheenvuoro rohkaisee uutta opiskelijaa sekä uravalinnasta että erityisesti korkeakouluopinnoista selviytymiseen. Tervehdyspuheenvuorossa alumni voi muistella omaa opiskeluaikaa ja jakaa esimerkiksi vinkkejä siitä, mikä itseä auttoi opiskelunaikaisten vaikeuksien tai haasteiden yli. Haluamme myös, että alumnityö tulee opiskelijoille tutuksi opintojen alusta asti.

Haluaisitko tulla pitämään tällaisen puheenvuoron? Ilmoittaudu: viestinta@diak.fi


Alumnipaneelit

Alumnipaneeleissa Diakin nykyiset opiskelijat kuulevat, mitä kaikkea heidän tutkinnollaan valmistumisen jälkeen voikaan tehdä. Eri työtehtävissä toimivat alumnit kertovat paneelissa omasta opiskeluajastaan, urapolustaan ja  sekä työelämän arjen haasteista ja iloista. Paneeleita järjestetään useita lukukauden aikana. Alumnipaneelit avaavat näköalaa opiskelijan omaan urasuunnitteluun.

Haluaisitko osallistua alumnipaneeliin? Ilmoittaudu mukaan!


Tervetuloa työelämään – puheenvuoro valmistuville

Valmistujaisjuhlassa on alumnin puheenvuoro teemalla “Tervetuloa työelämään!”: Puheenvuorossa valmistunut kutsutaan ottamaan askel työelämään opintojen jälkeen. Puheenvuorossa voit jakaa esimerkiksi omia ajatuksiasi ja odotuksiasi valmistumisen kynnyksellä ja tuoda kannustusta, vinkkejä ja terveisiä työelämästä omien kokemustesi pohjalta.

Haluaisitko tulla pitämään tällaisen puheenvuoron? Ilmoittaudu: viestinta@diak.fi