Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Työpaja: Työhyvinvointi ja vuorovaikutustaidot

Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 C
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Työntekijä lekottelee tietokoneen kanssa puistossa.

Ihmisten välinen yhteistyö rakentuu vuorovaikutukselle, joka on keskeisesti yhteydessä työpaikan ilmapiiriin, työhyvinvointiin ja työn sujuvuuteen. Tässä työpajassa pureudumme omiin vuorovaikutustaitoihimme ja pohdimme, millaiset vuorovaikutuskeinot toimivat parhaiten työelämän eri tilanteissa.

Työpajan jälkeen osaat reflektoida omia vuorovaikutustaitojasi ja opit työhyvinvointia edistäviä tapoja kommunikoida. Vuorovaikutuksen työkalupakin päivitys antaa uutta puhtia työhön niin esihenkilöille kuin kaikille ihmisten kanssa työskenteleville, eli siis myös myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin ja HR:n tehtävissä toimiville.

Milloin? to 21.9. klo 8.30–11.00
Missä? Sofia Helsinki (Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki)sijainti kartalla

Tapahtumassa tarjoillaan kahvia ja pientä purtavaa.

Etusijalla ilmoittautumisessa ovat sote-alan yrittäjät, yritysten ja sote-järjestöjen henkilöstö sekä yhteiskunnalliset yrittäjät.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ.

Työpajan kouluttaja Lena Segler-Heikkilä (FT) työskentelee Diakonia-ammattikorkeakoulussa tulkkauksen, kielten ja viestinnän yliopettajana. Hän on kiinnostunut erilaisista kommunikointikeinoista ja kommunikaation vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin. Hän on tutkinut ja opettanut kulttuurienvälistä viestintää ja vuorovaikutusta pitkään.

Etkö pääse paikalle? Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin 14.9. klo 13–14.30 tai osallistu kaikille avoimelle Työyhteisön vuorovaikutus -mikrokurssille. Huomasithan myös iltapäivällä järjestettävän esihenkilöille ja johtajille suunnatun vuorovaikutustaitojen työpajan!

Jäikö kysyttävää? Otathan yhteyttä 

Tapahtumatuottaja Veera Semi
puh. 050 331 9406
veera.semi@diak.fi

Projektikoordinaattori Jari Karjalainen
puh. 050 327 7378
jari.karjalainen@diak.fi

Tapahtuman järjestää Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hankkeen osatoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Hanke on rahoitettu REACT-EU -rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tutustu hankkeen muuhun tarjontaan Yritysten muutoskumppanina -sivustolla.

Kaikki tapahtumat