Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Työpaja: Johtaminen ja vuorovaikutustaidot

Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 C
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Johtaminen ja vuorovaikutustaidot -tapahtumakuva, Tommy Hellstenin kasvokuva.

Johtajuus on vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa. Tämä työpaja on suunnattu sinulle, joka haluat oppia paremmaksi ja ihmisläheisemmäksi johtajaksi sekä kehittää itsereflektiotasi ja ihmistuntemustasi.

Hyvät vuorovaikutustaidot tekevät sinusta paitsi paremman johtajan myös parantavat työntekijöidesi hyvinvointia. Nykyaikaisessa johtajuudessa hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky itsereflektioon ovat kaiken muun kulmakiviä. Toimiva vuorovaikutus johdon kanssa edistää henkilöstön hyvinvointia sekä rohkaisee ideoimaan ja antamaan palautetta.

Työpaja päättyy palkitun terapeutin, kouluttajan ja kirjailijan Tommy Hellstenin inspiroivaan luentoon Inhimillisen kohtaamisen voima – tie rohkeaan ja levolliseen vaikuttamiseen.

Milloin? to 21.9. klo 13–16.30
Missä? Sofia Helsinki (Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki)sijainti kartalla

Tapahtumassa tarjoillaan kahvia ja pientä purtavaa.

Etusijalla ilmoittautumisessa ovat sote-alan yrittäjät, yritysten ja sote-järjestöjen henkilöstö sekä yhteiskunnalliset yrittäjät.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ.

Työpajan kouluttaja Lena Segler-Heikkilä (FT) työskentelee Diakonia-ammattikorkeakoulussa tulkkauksen, kielten ja viestinnän yliopettajana. Hän on kiinnostunut erilaisista kommunikointikeinoista ja kommunikaation vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin. Hän on tutkinut ja opettanut kulttuurienvälistä viestintää ja vuorovaikutusta pitkään.

Teologian maisteri Tommy Hellsten on palkittu puhuja ja tuottelias kirjailija. Hän tarjoaa koulutusta, mentorointia ja terapiapalveluita oman valmennusyrityksensä kautta. Hänen työuransa perustuu Hellstenin omin sanoin jo yli 30 vuotta kestäneelle ”ihmisyyden ihmettelylle”.

Etkö pääse paikalle? Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin 28.9. klo 13–14.30 tai osallistu kaikille avoimelle Työyhteisön vuorovaikutus -mikrokurssille.

Voit myös halutessasi seurata pelkän Tommyn luento-osuuden 21.9. klo 15.30–16.30 ilmoittautumalla tapahtuman etäosallistujaksi.

Jäikö kysyttävää? Otathan yhteyttä 

Tapahtumatuottaja Veera Semi
puh. 050 331 9406
veera.semi@diak.fi

Projektikoordinaattori Jari Karjalainen
puh. 050 327 7378
jari.karjalainen@diak.fi

Tapahtuman järjestää Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hankkeen osatoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Hanke on rahoitettu REACT-EU -rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tutustu hankkeen muuhun tarjontaan Yritysten muutoskumppanina -sivustolla.

Kaikki tapahtumat