Näin ilmoittaudut avoimen AMK:n opintoihin

Diakin avoimen AMK:n opintoihin ilmoittaudutaan ilmoittautumissivulta löytyvällä eLomakkeella.

Avoimen AMK:n opinnot ovat maksullisia ja ilmoittautuminen on sitova. Tutustu Diakin opintomaksuihin ja ilmoittautumisen peruutusehtoihin aina ennen ilmoittautumista.

Opintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista ja opintoihin kuuluvien oppimistehtävien tekemistä.

Lisäksi joissain opinnoissa osallistuminen edellyttää tiettyjä ennakkotietoja tai -taitoja, jotka mainitaan kunkin opintojakson lisätiedoissa.

Tutustu siksi myös opintojen tietoihin huolellisesti ennen ilmoittautumista.

Ilmoittaudu tästä


Tietoa ilmoittautumisesta

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä vahvistuksen, mikäli sait opiskelupaikan kurssille. Mikäli kurssi on jo täynnä, saat viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä tiedon jonoon jäämisestä.

Opintoja alkaa eri aikoihin ympäri vuoden ja ilmoittautumistietoja päivitetään säännöllisesti.

Syyslukukauden opintotarjonnan julkaisu alkaa toukokuun alussa ja kevätlukukauden marraskuun puolivälissä. Kesäopintotarjonta päivitetään ilmoittautumislistaan maaliskuun loppuun mennessä.

Ilmoittautumisaika opintoihin päättyy pääsääntöisesti kuukausi ennen opintojen alkua.

  • Huomio! Lähes kaikkien tammikuussa alkavien kurssien ilmoittautumisaikaa on pidennetty. Voit ilmoittautua 7.1.-28.1. alkaville kursseille vielä 2.1. saakka (poikkeukset mainittu kurssien lisätiedoissa). Tutustu opintotarjontaan ja tule mukaan!

Jos opintojakson lukujärjestystä ei ole julkaistu ilmoittautumisajan alussa, mainitaan ilmoittautumistiedoissa lukujärjestyksen alustava julkaisuaika. Tällöin voit käydä tarkistamassa tiedot ja tarvittaessa peruuttaa ilmoittautumisesi.

Syyslukukaudella toteutettavien opintojen lukujärjestykset julkaistaan aikaisintaan kesäkuun puolivälissä ja kevätlukukaudella toteutettavien joulukuun puolivälin jälkeen.

Kesäopintojen lukujärjestykset julkaistaan toukokuun alussa.