Siirry sisältöön

Aloita syksyllä Kuurosokeille ja kuuroutuneille tulkkauksen opinnot!

Diak tarjoaa syksyllä 2022 avoimen ammattikorkeakoulun opintoina Kuurosokeille ja kuuroutuneille tulkkaus -opintokokonaisuuden, jonka tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet toimia tulkkina kuulonäkövammaiselle, kuuroutuneelle, huonokuuloiselle ja sisäkorvaistutetta käyttävälle sekä edelleen kehittää tulkkausosaamistaan työn ohessa.

Opintokokonaisuus kuuluu viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutukseen.

Mikäli opinnot suorittaneella opiskelijalla on jokin Kelan hyväksymä tulkkauskoulutus, hän voi hakea kokonaisuuteen kuuluvilla opinnoilla Kelalta oikeutta toimia kuurosokeiden tulkkina.

Kuurosokeille ja kuuroutuneille tulkkaus (15 op)

Ilmoittautumisaika: 4.8.–12.9.2022
Opetuksen ajankohta: 03.10.2022-31.05.2023
Opintomaksu: 180 euroa
Paikkakunta: Diakin Turun-kampus

Kenelle opinnot on suunnattu? Viittomakielen tulkeille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan kuurosokeille ja kuuroutuneille tulkkaukseen. Opintojen suorittaminen edellyttää vahvaa suomalaisen viittomakielen kielitaitoa ja viittomakielen tulkkauksen osaamista. 

Toteutustapa

Opinnot toteutuvat monimuoto-opintoina. Opinnot sisältävät aikaan sidottua opetusta Diakin Turun-kampuksella sekä verkossa. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu opintoihin opintokokonaisuuskohtaisten ilmoittautumislinkkien kautta. Ilmoittautumisajat alkavat kesä-elokuun aikana. Opetuksen aikataulut löydät ilmoittautumissivulta opintoihin sisältyvien opintojaksojen tiedoista avaamalla otsikon auki tai Diakin lukkarikoneesta (huom: muutokset mahdollisia). 

Tutustu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun yleisiin ilmoittautumisohjeisiin. 

Lue lisää Diakin erilaisista opiskelumuodoista. 

Tervetuloa mukaan!    

Yhteystiedot

Diakin opintotoimisto
avoin@diak.fi
Puh. 029 469 6433 (ma-to klo 9–12)