Siirry sisältöön

Erikoistu palliatiivisen hoidon asiantuntijaksi

Laajenna sote-alan osaamistasi palliatiivisen hoidon alalle. Hakuaika koulutukseen on 28.2.–15.5.2022. 

Diakonia-ammattikorkeakoulun järjestämä Palliatiivisen hoidon asiantuntijan erikoistumiskoulutus (30 op) antaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle mahdollisuuden laajentaa osaamistaan palliatiivisen hoidon ja saattohoidon alalle.

Koulutuksen suorittanut voi toimia palliatiivisen hoidon ja kuntoutuksen asiantuntijana eri toimintaympäristöissä ja moniammatillisissa verkostoissa. Hän hallitsee palliatiivisen hoidon asiantuntijuuden edellyttämät laaja-alaiset kliiniset tiedot ja taidot, joilla toteuttaa asiakas- ja perhelähtöisiä palveluprosesseja.

Sairaanhoitajat Kirsi ja Aino siirtyivät koulutuksen suorittamisen jälkeen palliatiivisen hoidon tehtäviin.

– Opintokokonaisuus oli laadukas, ja se vastaa täysin työelämän tarpeisiin, sanoo Kirsi haastattelussa.

Sisältö

Koulutus koostuu kolmesta kaikille yhteisestä moduulista sekä vapaasti valittavasta kokonaisuudesta.

  • Palliatiivisen hoidon asiakaslähtöinen prosessi (6 op)
  • Oirehoito ja kuolevan potilaan hoito (10 op)
  • Psykososiaalinen tuki, vuorovaikutus ja tiimityö (9 op)
  • Vapaasti valittava (5 op)

Koulutuksen sisältö on 18 ammattikorkeakoulun yhdessä suunnittelema.

Kenelle

Erikoistumiskoulutus soveltuu työelämässä toimivalle sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle, joka on motivoitunut kehittämään palliatiivisen hoidon osaamistaan. Osallistujalla tulee olla korkeakoulututkinto tai AMK-tutkintoa edeltänyt opistoasteen tutkinto.

Toteutus

Koulutus alkaa syyskuussa 2022 ja päättyy toukokuussa 2023. Se toteutetaan monimuotototeutuksena, johon sisältyy lähiopetusta Helsingissä sekä verkko-opiskelua. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Hakeminen

Hakuaika on 28.2.–15.5.2022. Koulutuksen hinta on 1 500 euroa (alv 0 %). Summan voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Hae mukaan tämän linkin kautta.

Lue lisää koulutuksesta.