Siirry sisältöön

Diakin opiskelija – tutustu hankkeiden harjoittelu- ja opinnäytemahdollisuuksiin!

Grafiikassa kerrotaan leipätekstin sisältämä tieto, mitö hankkeissa voi tehdä, miten opiskelija voi tulla mukaan, ja mitä pitää osata.
Vuoden 2021 harjoittelupaikkamahdollisuudet ja opinnäyteaiheet Diakin hankkeissa on julkaistu. Opiskelijat pääsevät kokeilemaan hankkeissa oman koulutusalan töitä uudesta näkökulmasta ja osallistumaan ainutlaatuisiin kehittämisprojekteihin.

Hankkeet tarjoavat mahdollisuuksia niin opinnäytetöissä kuin työharjoitteluissakin kaikilla Diakin koulutusaloilla. Opiskelijat voivat olla mukana hankkeissa monin eri tavoin. Saat arvokasta työelämäkokemusta jo opiskeluaikanasi!

Mitä hankkeet ovat?

Hankkeita on tarjonnassa vuosittain yli 60, ja aiheet vaihtelevat käytännössä vammaisalan kehittämisestä maahanmuuttajien opintopolkujen sujuvoittamiseen tai vaikkapa viittomakielen osaamisen edistämiseen yhteiskunnassa.

Hankkeet toteutetaan ulkopuolisella rahoituksella, kuten Euroopan sosiaalirahaston, STEAn tai eri ministeriöiden rahoituksella.

Mitä pitää osata?

Hankkeissa ei tarvita aiempaa työkokemusta, vaan etsimme Diakin opiskelijoita, juuri sinua! Hankkeet tarjoavat mahdollisuuksia opintojensa eri vaiheessa oleville opiskelijoille.

Miten pääsen mukaan?

Tutustu hankkeiden mahdollisuuksiin vuonna 2021. Kun löysit kiinnostavan mahdollisuuden, ota yhteyttä mainittuun yhteyshenkilöön osoitteella etunimi.sukunimi@diak.fi.

Voit lukea lisää myös Opiskeiljat Diakin hankkeissa -sivulta.