Diakin uudet opiskelijat on valittu!

Opiskelijatytöt
Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa joukkoomme uudet diakilaiset!

Kevään yhteishaun valintakokeiden toinen vaihe järjestettiin juhannuksen jälkeisellä viikolla Diakin Helsingin-, Oulun-, Pieksämäen- ja Porin kampuksilla. Valintakokeisiin osallistuneiden tulokset on tänään 8.7.2020 julkaistu Opintopolku.fi-palvelussa. Aloituspaikkoja kevään yhteishaussa Diakissa oli yhteensä 511 opiskelijalle.

Keväällä opiskelemaan hakeneet näkevät opiskelijavalinnan tilanteensa Oma Opintopolku -palvelussa ja kaikille hakeneille lähetetään tuloskirje viimeistään 15.7. Muista ottaa vastaan opiskelupaikkasi Diakissa, jotta näemme syksyllä opintojen merkeissä! Katso tarkemmat ohjeet Diakissa opintojen aloittamisesta uuden opiskelijan infosta.

Jäikö opiskelupaikka Diakista saamatta?

Ei hätää, voit yhä päästä opiskelemaan varasijoilta tai hakea uudestaan Diakiin syksyn yhteishaussa 2.-16.9. Helsingin-, Porin- tai Oulun-kampukselle! Lisätietoja syksyn yhteishaun hakukohteista hakeminen-sivuilla.

Älä unohda myöskään Diakin avoimen AMK:n opintoja – tarjolla on opintojaksoja sosiaali-, terveys-, kirkon- ja tulkkauksen aloilta. Avoimessa ammattikorkeakoulussa voi suorittaa lähes kaikkia Diakin AMK- ja YAMK-tutkintojen opetussuunnitelmiin kuuluvia opintoja. Ilmoittautuminen avoimen AMK:n syksyn opintoihin on käynnissä kesän ajan. Lisätietoja täältä ja ilmoittautuminen sekä kurssien haku avoimen AMK:n portaalissa.