Ilmoittaudu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syyskauden opintoihin!

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voi suorittaa lähes kaikkia Diakin AMK- ja YAMK-tutkintojen opetussuunnitelmiin kuuluvia opintoja.

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syyslukukauden 2020 opintotarjonta on julkaistu avoimen amk:n portaalissa. Ilmoittautumisajat opintojaksoille alkavat porrastetusti kesän aikana ja tarjolla on sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen alan AMK- ja YAMK-tason opintoja. Opintoja järjestetään kaikilla Diakin kampuksilla Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa monimuoto-opintoina sekä verkkototeutuksina.

Nostoja syksyn 2020 opintotarjonnasta

 • Harjoittelunohjaajien valmennus (1 op): Opintojakso sinulle, joka ohjaat nyt tai tulevassa työssäsi korkeakoulu- tai alempien asteiden opiskelijoiden sosiaali-, terveys-, kirkon- tai tulkkauksen alan harjoittelujaksoja ja haluat pohtia ohjausvalmiuksiasi ja kehittyä opiskelijan harjoittelunohjaajana.
  Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 • Liikunta, kehollisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä katsomukset ihmissuhdetyössä (5 op): Opintojakso kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta, soveltuu kaikille kohtaamisen ammateissa toimiville ja niihin opiskeleville.
  Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 • Hyvinvointiteknologia (5 op): Verkkokurssi hyvinvointiteknologian sovellusalueista ja hyödyntämisestä asiakastyössä.
  Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 • Terveysteknologia gerontologisessa hoitotyössä (5 op): Terveysteknologian hyödyntäminen ikääntyneen hoitotyössä.
  Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Käy tutustumassa opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://hakija.diak.fi. Avoimen amk:n syyslukauden tarjonnan löydät valitsemalla toteutusajaksi ”seuraava lukukausi”.

Huom! Avoimen amk:n yksittäisten opintojen maksutapana on vain Paytrail, ellei opintojen tiedoissa erikseen toisin mainita. Opintomaksu peritään heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saat paikan valitsemiisi opintoihin. Jos jäät varasijalle, opintomaksu peritään vasta, jos voimme tarjota sinulle peruutuspaikan valitsemiisi opintoihin.