Haku englanninkielisiin tutkintoihin on alkanut!

Get a bachelor's degree at Diak -teksti ja vieressä henkilö.
Haku englanninkielisiin sosiaali- ja terveysalojen koulutuksiin on auki tammikuussa. Keväällä 2020 järjestetään kaksi yhteishakua, 8.–22.1.2020 ja 18.3.–1.4.2020. Kevään erillishaku on auki 8.-28.1.2020.

Diakonia-ammattikorkeakoulun toteuttamaan englanninkieliseen sosionomikoulutukseen Bachelor’s Degree in Social Services (DSS) haetaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa 8.–22.1.2020. Haku alkaa keskiviikkona 8.1. klo 8 ja päättyy keskiviikkona 22.1. klo 15.

Diakonia- ja Arcada-ammattikorkeakoulujen yhdessä järjestämään englanninkieliseen sairaanhoitajakoulutukseen Bachelor’s Degree in Health Care, Nursing haetaan erillishaussa 8.–28.1.2020. Haku alkaa keskiviikkona 8.1. klo 8 ja päättyy tiistaina 28.1. klo 15.

Kummatkin haussa olevat koulutukset alkavat syksyllä 2020 Diakin Helsingin-kampuksella. Koulutuksiin haetaan osoitteessa studyinfo.fi.

Toisessa yhteishaussa ovat mukana Diakin suomenkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset. Toinen yhteishaku järjestetään ajalla 18.3.–1.4. Haussa on koulutuksia kaikilta viideltä kampukselta. Koulutuksiin voi tutustua hakusivuilla. Koulutukset alkavat syksyllä 2020.

Suurin sosiaalialan ja kirkon alan kouluttaja

Diakista valmistuu auttamisen ammattilaisia. Valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, valmius toimia monikulttuurisessa ympäristössä ja kehittää omaa osaamistaan.

Diak on ylivoimaisesti Suomen suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä. Diak vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelisluterilaisen kirkon diakonian, nuorisotyön ja lapsityön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta

Diak tarjoaa lisäksi useita mahdollisuuksia hankkia kansainvälisyysosaamista opintojen aikana. Kaikki Diakin tutkinnot mahdollistavat opiskelija- tai harjoitteluvaihdon ulkomailla.

Lisätiedot ja hakeminen: